Vierailija

esitetty? Äitini ei voi ottaa kahta lastani hoitoon, koska jos heille sattuu jotain, niin mieheni vie jutun oikeuteen. . . Siskon lapset ovat siellä viikot hoidossa. .

Kommentit (9)

voinut ottaa lasta pariksi tunniksi hoitoon, koska hänen piti juuri sinä päivänä käydä ruokakaupassa (k.o. kauppa sijaitsee n. 100 m. hänen asunnostaan). Oli ensin valittanut ettei tapaa lastaan riittävästi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lukuisat sähköpostit eräältä huutismyyjältä, joka ei ole kuukaudenkaan jälkeen postittanut tuotetta, koska kotikone on rikki eikä hän pääse tarkistamaan tililtä olenko maksanut vai en.

Tiliotteen saa tosin muualtakin, ja jos pääsee jollain koneella Hotmailiin lähettämään selittelyviestejä, niin pääsee nettipankkiinkin, eikö? :D

olimme tuttavaperheen kanssa suunnitelleet Tukholman risteilylle lähtöä.la-aamuna soiteltiin ja sovittiin, että varaisin matkan heti puhelumme jälkeen netistä.

niin teinkin.

45min päästä soittaa rouva ja sanoo, etteivät he voikaan lähteä, koska kyseiseksi viikonlopuksi olivatkin kaavailleet kotinsa suursiivousta !- sivuhuom. tämä rva muutenkin siivoaa JOKA PVÄ ja kyläillessään hänellä on aina OMA chifonet mukana, jolla saa OMAN perheen kurajäljet eteisestä pois...

tais bakteerikammo yllättää !

kyseinen perhe ei ole käynyt ulkomailla yli 12 vuoteen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat