Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

En tiedä mistä nämä ajatukset tulivat. Pitkään vihjailin miten kiva olisi saada lapsi, mutta mies ei innostunut lainkaan. Nyt hän vihdoin sanoi, että olisihan se mukavaa saada vauva. Aluksi olin innoissani, mutta sitten aloinkin miettimään, että ehkä mies sanoi tahtovansa vauvan ettei joutuisi kuuntelemaan nalkutustani ja vihjailuja. Mitäs sitten, kun tulee vaikeaa vauvan kanssa, peseekö mies kätensä ja toteaa ettei koskaan vauvaa halunnutkaan?Ajatukseni voivat kuulostaa tyhmiltä, mutta olen kuullut liikaa tarinoita vauvan vaikutuksesta parisuhteeseen. Kertokaa rakkaat siskot panikoinko aivan turhaan! Mistä tietää milloin on oikea hetki saada perheenlisäystä?

Kommentit (6)

paniikkia lisää vielä ajatus siitä, että tämä on ihan pikkuongelma verrattuna raskauden ja vauvan tuomiin ongelmiin ja ristiriitoihin..! Tekeeköhän vauvakuume kaiken lisäksi vainoharhaiseksi?

Noin vuosi sitten saimme kaksi keskenmenoa peräkkäin. Raskaudet tosin olivat " toivottuja vahinkoja" . Tämän jälkeen surimme aikamme, mutta usein käy mielessä " ehkä sittenkin voisi yrittää" . Yksi syy miksi pelkään yrittää uudelleen on pelko lapsettomuudesta. Ehkä kolmaskin raskaus menee kesken ja saan lapsettomuus-leiman otsaani.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat