Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Voiko edes ajatella asuvansa noissa kaupunginosissa, jos käy töissä Helsingin keskustassa ja haluaa hieman muutakin elämää kuin humisevia puita .. ? Onko tuhoontuomittu ajatus?

Kommentit (9)

Nuottaniemeläisen kantsii ehkä avata silmät ja vähän kattella, Friisilä ei ole betonilähiötä nähnytkään, se on idyllinen okt- ja rivitaloalue. Ettet vaan sekottaisi Tiistilään tai Matinkylään, nehän on siinä nuottaniemeläisten maisemien lähelläkin.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kerronpa millaisia olemme.Olemme nelihenkinen perhe, jossa yksi kouluikäinen ja yksi päiväkoti-ikäinen lapsi. Perheen isä on johtotehtävissä, äiti opettaja. Toinen vanhemmista käy Helsingissä töissä, toinen Espoossa - jälkimmäisellä menee työmatkaan enemmän aikaa.Alue on pientaloaluetta; rivareita, paritaloja ja omakotitaloja. Naapurustomme on fiksua, eri aloilla työskentelevää väkeä, muttei sellaista, että pitäisi päteä koko ajan.Alue on turvallinen ja liikuntamahdollisuudet ovat monipuoliset. Koulu- ja päiväkotitilanne on hyvä. Ison Omenan palvelut kävelyetäisyydellä, Tapiola ja Sello automatkan/bussin päässä.Olarissa vähän tarkempi pitää olla missä kohtaa, ts. haluaako kerrostalo- vain pientalomaista ympäristöä.Mutta liikenneyhteydet molemmista hyvät ja ainakin Omppuun tosi lyhyt matka. Muutenkin on palveluja, kouluja ja kauppoja. Ja Länsiväylää ja Kehä II:sta pääsee äkkiä joka suuntaan pakoon jos tarve tulee ;-)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat