Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eli onko kukaan ystävystynyt hoitolapsen äitiin/isään tai molempiin niin, että myös vapaa-ajalla ollaan tekemisissä ilman mitään hoitaja/vanhempi- välistä juttua?Kysyn, koska meillä yhden äidin kanssa synkkaa niin hyvin yhteen, että kun äiti tulee lastaan hakemaan hoidosta menee jopa puoli tuntia, ennenkuin lapsen asiat plus sitten kaikki muutkin on puhuttu, aina se puolituntiakaan ei riitä, kun suustamme jäädään kiinni. Ja puhutaan nykyään myös yleensä muusta kuin lapsista. Äidin kanssa on alusta alkaen ollut tosi helppo jutella, ollaan vaan samalla aaltopituudella.Muut pph:t ympärillä eivät ymmärrä tilannetta lainkaan, työsuhteen on pysyttävä kuulemma "virallisena", eikä hoitolapsen vanhempien kanssa VOI olla tekemisissä muuten.Miten siis on, menenkö hoidokkini äidin kanssa tyttöjen iltaa viettämään (lue elokuviin ja kaljalle) toiseen kaupunkiin, vai uskallanko tehdä sen täällä?

Kommentit (3)

ystävystynyt parin äidin kanssa todella hyvin.

Käymme lenkillä, istumassa iltaa ja olemme suht paljon vapaa ajalla tekemisissä.

Toisen kanssa tutustuin kun kävivät lapsen kanssa tutustumassa päiväkotiin ja toisen äidin kanssa vain rupesimme juttelemaan enemmän hakutilanteissa.

Muutenkin kyllä tulen vanhempien kanssa helposti juttuun mutta nämä kaksi äitiä ovat erittäin hyviä ystäviä nykyään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itsekin olen välitön ja avoin ja helposti ystävystyn ihmisten kanssa. Mutta yritän pitää kyllä työn ja yksityisen erillään joten ystävät ovat sitten ihan muita kuin "asiakkaiden" äitejä :) Mutta hyvin tulen juttuun ja monesti puhellaan joidenkin äitien kanssa yli puolikin tuntia päivittäin kun lasta haetaan..... Lapsetkin tykkäävät sillä leikkiaikaa tulee vähän enemmän kavereiden kanssa :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat