Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Siis jos eivät omaan sänkyyn rauhoitu. Meillä hypittiin vuosi lapsen kanssa ennen kuin " hokasin" , että lapsi halusi vain lähelle. Nyt nukkuu itsekseen meidän sänkyymme ilman hälinöitä, kun tietää että jossain vaiheessa sinne tullaan viereen nukkumaan. Ja ennemmin annan nukkua vieressä kuin palaan kauheaan nukkumishääräämiseen ja yöhyppimiseen...

Kommentit (23)

Pidän kuitenkin omia yöuniani aika tärkeänä jaksamisen kannalta... Meidän lapset eivät kyllä ole koskaan meidän viereen nukahtaneetkaan vaan ovat riehuneet siinä kahta kauheammin. Vauvat ovat nukkuneet vieressäni niin kauan kuin eivät ole potkineet ja kääntyilleet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Parhaiten nukkuu (tai siis ollenkaan nukkuu) omassa sängyssään. Kyllä me huonosti nukkuvien vanhemmat ollaan vamraan kokeiltu ihan kaikkea mahdollista. Onneksi tämä toinen lapsi tuntuu nukkuvan myös vieressä ja on tervetullut kainaloon koska vaan luojan kiitos. En enää toisen kanssa jaksaisi samaa pomppimista kaiken yötä.

Ja niitä löytyy aina, jotka ihmettelevät, että miksi muut eivät tee näin kuin minä, kun näin kaikki on niin helppoa.Aivan kuin muut äidit olisivat niin hölmöjä aivottomia, etteivät mitenkään voi omasta päästään keksiä noin hienoa kikkaa, kuin ottaa lapsi viereen, jos se itkee. Eihän se voi tullakaan mieleen, koska muut äidit ovat niin idiootteja.Eikä tällasta kaikkiviisasta äitiä kiinnosta edes kuulla niistä kolmestasadasta muusta keinosta, joilla huonosti nukkuvaa lasta on yritetty saada nukkumaan. Sillä eihän niillä keinoilla ole mitään merkitystä, sillä viereen nukuttamalla koko ongelma ratkeaisi!Kuinka riemukasta!

Miten se on niin vaikeaa tajuta, ettei ole olemassa mitään yhtä yleispätevää neuvoa, mikä toimisi kaikkiin lapsiin yhtä hyvin. Kun se viereen ottaminen ei ole mitään taikatemppu, joka poistaa kaikki nukahtamisvaikeudet. Ei edes siitä huolimatta, vaikka se teillä ap onkin toiminut. Usko vaan, ettei se silti toimi kaikilla muilla.No ethän sä tietysti usko, mutta sanoin nyt sulle sen kuitenkin.

Mies on laittanut omaan sänkyynsä korkkilattian ylijäämä- lattialaudat (!!) siis petarinsa alle, jotta saisi kovemman alustan selkäänsä varten - lapset eivät suostu nukkumaan sänkyjen välisessä raossa tai miehen puolella.Mies ei suostu uusimaan sänkyjä/minun sänkyäni leveämmäksi.Joo, muuten menee meillä hyvin, ja on ihan täyspäinen mies, mutta tässä asiassa hänellä viiraa. Kun ei omaa unta häiritse, niin empatiakyky ei riitä näkemään että minä olen ihan rikki. Jokainen nukkukoon omassa sängyssään on minun toiveeni.

ja mä nukun parvisängyssä, niin ei oikeen onnistu. Eikös sen pitäis mennä niin, että kun päivällä saa tarpeeks sitä läheisyyttä niin pitäis ihan turvallisin mielin mennä ite nukkumaan... Tai jotain...

Miksi häätäisin heidät pois? Oma uneni ei moisesta häiriinny. Jos vielä joskus tapaan jonkun, niin sitten tarvii toki miettiä uudestaan tätä asiaa.Mutta illalla siis lapset nukahtavat omaan sänkyynsä ja sitten wc:ssä käydessään kömpivät viereeni.

Vierailija:

Lainaus:

huonosti nukahtava on useinhuonosti nukahtava paikassa kuin paikassa.Ihmiset nyt vaan on erilaisia, lapsetkin.
Kaikella järjellä ajatellen tuon luulisi olevan itsestään selvää. Mutta ei näytä olevan.

Heh, heh, monellakin äiskällä taitaa olla pinna aika kireällä. :)Tämähän on vain ehdotus, viereen nukuttaminen. Jos sitäkin kokeiltu, niin tiedä sitten ratkaisua ongelmiin. Joku muu voi vuorostaan ehdottaa jotain heillä kokeiltua.

taapero nukkuu vieressä. väsyin jatkuvaan yöheräilyyn ja lapsen huoneessa ramppaamiseen.

nyt nukutaan kaikki hyvin koko yö.kohta aletaan sitten uudestaan harjoitella omassa sängyssä nukkumista

Meillä tyttö 5-vuotta ei ole ikinä halunnut nukkua vieressä. Vauvana nukutin, niin aina käänty poispäin omaan rauhaansa. Neljävuotiaana nukkui päiväunia. Koskaan ei suostunut nukkumaan vieressä. Kun kaksi pienempää aivan onnesta mykkyrällä nukkuivat äidin kanssa parisängyssä, tämä tyttö ei saanut unesta kiinni. Meni omaan huoneeseensa omatoimisesti nukkumaan rauhassa. Ei muutenkaan pidä silittelystä eikä ikinä ollut sylityttö.

Nukkuu hyvin aamuun asti. Vanhemmat ei aina niin hyvin, mut parempi sekin kun pomppia sata kertaa yössä palauttamaan sänkyyn ja kuunnella muutamaa raivaria. Perheessä on toinenkin lapsi, jolla on oikeus hyviin ja rauhallisiin uniin yöllä.

Meillä perheessä myös myöhään valvovia murrosikäisiä joten sohvat ja keittiönpöydät on jostain syystä poisluettuja seksipaikkoja. Kuten saunakin.Kukin tyylillään, toisen helppo on toisen vaikea :)

a) sänkyyn mahtuu, eikä lapsen pyöriskely riko omia yöunia ja tee selkää helketin kipeäksi

b) omat tottumukset esim. sänkylukemisen ja seksin suhteen eivät kärsi liikaa

c) niitä sänkyynpunkeajia ole useampiaPoiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat