Seuraa 

Olemme suunnitelleet lähtevämme jonnekin päin Bulgariaan vähän vajaan 2 vuotiaan poikamme kanssa. Onko kellään suositella hotellia ja kohdetta. Onko kultahietikko ja Sunny Beach levottomia?

Onko jollain tämän kesän kokemuksia Bulgarian hintatasosta yms?Kiitos etukäteen

Kommentit (1)

Sunny Beachillä olemme olleet pojan kanssa viime kesänä (silloin 3v) ja kohta lähdemme uudelleen. On ihan hyvä paikka myös lapsiperheille. Leveotonta ehkä yöaikaan -jolloin ei lapsiperheet liiku ;) joten ainakin meille jäi oikeen rauhallinen kuva paikasta.

Olimme huoneistohotelli Poseidonissa, joka oli loistava kaikinpuolin. Rauhallinen sijainti (lapsen kanssa todella tärkeää, en menisi missään nimessä ihan keskustan hotelleihin, tuntui yökerhojen ja diskojen meteli olevan huippuluokkaa!), uudehko ja siisti hotelli, palvelut toimi, eikä mihinkään ollut kuitenkaan pitkä matka. Ja hyvä lastenallas oli. Hotellin alabaarista/ravintolasta sai ruoka-annokset myös take awayna viedä huoneeseen, mikä oli toimivaa lapsen kanssa, kun kiukku/väsy iski -ei tarvinut väkisin syödä ravintolassa väsyneen lapsen kans ;)

Paljon oli lapsiperheitä liikkeellä Sunny Beachilla, joten senkin puolesta uskaltaa suositella. Leppoisaa lomaa siellä saa veittää ja hintatasokin kuulema on edelleen edullinen (tuttavat kävi aiemmin kesällä, siitä tieto...).

Tuosta hotellin sijainnista vielä, -katsastapas matkanjärjestäjien kartoista Poseidonin sijainti. Nytkin mennään samaan suuntaan, ihan lähelle eri hotelliin, koska tuo seutu vaikutti rauhalliselta. Poseidoniinkin tosin menisin uudelleen oikeen mielelläni. Meillä ei oo kokemusta kuin tuon yhden matkan verran, joten voihan olla että muuallakin on rauhallisia hotelleja, mutta tosiaan tuo ihan ydinkeskusta vaikutti meluisalta illalla, joten sitä välttäisin lapsen kanssa.

Ihanaa matkaa teille! Kovasti matkakuumetta jo itsellänikin ;)Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat