Vierailija

Teen tulkinnan tarkan syntymäaikasi ja -paikkasi perusteella.

Vastaan kolmelle ensimmäiselle, kun palaan illalla koneelle noin klo 21.

Kommentit (22)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen kohta ihan hermona mieheni sairastaa jotain koko ajan onko sille loppua vaiko kaiken alkua? samoin siskoni mikä ihme häntä vaivaa? ole kiltti jos näet jotain kerro? samoin näetkö vammaisen lapseni tulevaisuuteen onko hän pitkäikäinen?

Olet rehellinen ja lujatahtoinen ihminen. Otat mielelläsi vastuuta, mikä auttaa sinua elämässäsi eteenpäin. Suhtaudut kuitenkin asioihin ajoittain epäilevästi ja varautuneesti ja pettymysten jälkeen voit olla pitkäänkin katkera. Kokemukset ovat opettaneet sinulle, että ei pidä olla liian sinisilmäinen. Hyväsydämisyyttäsi voidaan helposti yrittää käyttää hyväksi.Ammattisi/tehtäväsi liittyvät mahdollisesti ihmisten kanssa olemiseen ja tutkimiseen sekä luonteesi sosiaalisen puolen esille tuomiseen. Välität ihmisistä, joilla on vähemmän kuin sinulla. Osaat mukautua erilaisiin tilanteisiin, mutta pidät myös väittelystä ja saat riitoja aikaiseksi. Avoimuutesi voi olla välillä erittäinkin karkeaa muita ihmisiä kohtaan.Arvostat avioliittoa ja luultavasti suhteesi liittyy jotenkin ammatillisuuteesi. Perheesi tulee olemaan iso. Perhesuhteesi voivat viedä maamme rajojen ulkopuolelle. Läheistesi kanssa eläminen ei ole tasaisen rauhallista vaan välillä joudut ottamaan " omaa aikaa" ja lähteä mietiskelemään ja tuulettumaan. Luultavasti hakeudut tällaisissa tilanteissa veden äärellä ja kaukaiset matkakohteet vetävät sinua puoleensa. Tämä palvelee haluasi laajentaa elinpiiriäsi ja toteuttaa sosiaalisuuttasi uusien ihmisten parissa.Vaikeita asioita kohdatessasi, voit herkästi vetäytyä omiin oloihisi sen sijaan, että yrittäisit ratkaista asiat. Asioita, joita voisit itsessäsi kehittää on pitkäjännitteisyys ja luopuminen. Kaikkia asioita ei voi väkisin pitää itsellään, jostain on ajoittain pakko luopua.Toimeentulosi ansaitseminen voi välillä tuntua kuin raataisi minimipalkan eteen kohtuuttomasti. Tämä voi olla syynä, että olet tavallista alttiimpi alkoholille ja lääkkeiden käytölle (heikko kohtasi on verenkierto). Perustoimeentulosi on kuitenkin nyt turvattu, vaurastuminen tulee tapahtumaan vanhemmalla iällä. Perintöjä on luvassa.Palutetta voit kirjoittaa, jos yhtään teksti vaikutti miltään.Pidän pienen tauon ja sitten jatkan.

Täsmää kyllä aika hyvin! Ihan kaikkea en allekirjoita, esim. ihmissuhteissa 19 vuotta saman miehen kanssa ei ole kovin ailahtelevaista... Uudelleen naimisiin joskus? Mielenkiintoista!Kuolema kuulostaa pelottavalta, ei nyt liity mihinkään minun elämässäni.Kiitos sinulle! :-)

Olet itsenäinen ja arvostat vapauttasi olla oma itsesi. Matkustelet mielelläsi ja ympärilläsi on paljon ihmisiä. Omaperäisyytesi ja nokkeluutesi saa ihmiset viihtymään seurassasi. Olet mahdollisesti kiinnostunut musiikista ja taiteesta. Seikkailunhalusi ilmenee myös riskien ottamisena, mikä ei aina pääty hyvin. Ongelmiin osaat kuitenkin suhtautua leikillisesti, " ei elämä ole niin vakavaa" -asenteella.

Olet omimmillasi käytännöllisissä tehtävissä, joissa voit hyödyntää älykkyyttäsi. Osaat olla järkevä ja asiallinen, työsi luultavasti liittyy asiapapereihin ja/tai tutkimukseen. Itsetuntosi on kohdillaan, mikä auttaa sinua viemään kokemasi haasteet kunnialla loppuun. Kekseliäisyytesi ilmenee ainakin silloin, kun on mahdollisuus ansaita rahaa. Hyvä ammatti on sinulle tärkeä.Rakkaudessa haet tasapainoista suhdetta, mutta voimakas seksuaalisuutesi voi häiritä elämäsi tasapainoa. Pidät kotielämästä ja avioliitolla on mahdollisuus tuoda elämääsi vaurautta. Mielialavaihtelusi voivat kuitenkin saada sinut harkitsemaan suhteita, jotka uhkaavat vakaata elämää. Yritä kuitenkin hillitä halusi, sillä sinulle on luvassa rakkausavioliitto, tosin ajatuksien vaihto voi olla ajoittain hyvinkin äänekästä. Älä suhtaudu kaikkiin asioihin liian voimakkaasti tunteella.Pidä huolto kurkustasi ja keuhkoistasi. Sinulle olisi hyväksi asua vesistön äärellä ja harrastaa jotain luovaa.

Pieni tauko taas..Kotikasvatuksen merkitys on sinulle suuri koko elämäsi ajan. Jos lapsuutesi on ollut liian suojeltua, se saattaa näyttäytyä ajoittain sinun epävarmuutenasi.Aikas lailla nappiin meni:)) Kaukaiset matkakohteet mietityttää.. tai siis siinä meni vähän pieleen, " inhoan" matkustelua:) Mutta kyllä sinä tuon tulkinnan osaat:) Aurinkoista kesää sinulle ja voimia:)Olet ailahteleva luonne, joka ottaa tehtäväkseen useita asioita kerralla. Toisaalta olet nopea oppimaan uutta, mikä auttaa asioiden hallinnassa hyvän muistisi lisäksi. Työhösi voi kuulua aikaa vieviä projekteja, joihin kuitenkin osaat suhtautua maltillisesti ailahtelevasta luonteestasi huolimatta. Saatat pitää väittelystä ja esität mielipiteitä perustuen omaan logiikkaasi. Vaikka vaistosi osuukin usein oikeaan, älä ole liian itsepäinen mielipiteissäsi. Ihmissuhteesi auttavat sinua työelämässä eteenpäin. Älä kuitenkaan tuhlaa kaikkea, mitä ansaitset.Tunteesi syttyvät helposti, niin myös seksuaalisuutesi. Nämä kuitenkin saattavat sammua yhtä nopeasti kuin ovat syttyneetkin. Et ehkä kestä suhteen arkisuutta vaan se lopahtaa helposti alkuhuuman jälkeen. Ihmissuhteesi ovat voimaikkaita ja intohimoisia, mutta niiden vaarana on itsekkyytesi ja ailahtelevaisuutesi, mikä aiheuttaa riitoja, jos et osaa joustaa.Solmit avioliiton tunnepohjalta (enempiä harkitsematta) ja perhe-elämä on keskeisellä sijalla elämässäsi. Tässä en ole ihan selvillä, että onko mahdollisesti nykyinen suhteesi " epäonnistunut" mielestäsi, koska avioituminen vilpittömän ystävän kanssa tapahtuu vasta kypsemmällä iällä. Jokin suhteesi on kuitenkin " salailtu" , koska se on ehkä muista ihmisistä vaikuttanut epäsopivalta. Lapset liittyvät elämääsi, mutta perheesi on pienehkö.Jotenkin elämässäsi yhdistyy kuolema ja taloudellinen turvallisuus. Voi liittyä kuoleman rajamailla toimivaan ammattiin, joko perheenjäsenesi tai mahdollisesti jonkun läheisesi poismeno tulee hyödyttämään sinua taloudellisesti.Elämäsi ei ole keskiverota " tasaista tallaamista" . Itke itkusi, naura naurusi, niin pysyt tasapainossa. Jossain vaiheessa kaikki ulkoinen tuntuu sinusta turhalta. Lopulta huomaat, että tunnekuohut eivät olleetkaan niin pahoja kuin aluksi luulit. Opit kokemuksien kautta parhaiten ja pystyt kehittämään inhimillisyyttäsi, vaikka lapsuudessasi on vaikuttanutkin ehkä vahva hahmo, jonka kasvatustavat ovat opettaneet voimaa, ei rauhaa ja luotettavuutta.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat