Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kertokaa hääyöstänne! ev

Vierailija

Kommentit (5)

Vierailija

Piiitkän päivän jälkeen lähdettiin majapaikkaan viimeisten vieraiden myötä. Purettiin kampaus, saunottiin ja syötiin herkkuja joita meille oli tuotu sinne. Sänkyyn päästyä nukahdettiin. Ei se mitään, oli aikaa sitten koko seuraava aamu ja päivä hellyydelle ja romantiikalle. Levänneenä nauttikin paljon enemmän.

Vierailija

Häitä juhlittiin miehen syntymäkaupungissa. Hääyöksi ajoimme 200km kotikaupunkiimme (huono idea). Olimme varanneet hienon sviitin hääyöksi. Oltiin jännityksestä ja pitkästä päivästä niin väsyneitä, ettei jaksettu saunoa, poreammetta testttiin. Lösähdimme sohvalle ja töllötimme telkusta tulleen batman elokuvan. Hoiputtiin sänkyyn ja minä taisin nukkua jo ennen kuin pää osui tyynyyn, seksistä ei tietoakaan.Seuraavana aamunakaan ei jaksettu, kun nukuttiin pitkään. Aamupalaksi saatiin shampanjaa ja mansikoita ja vaihdettiin huomenlahjoja. Ihan oli meidän näköinen hääyö.

Vierailija

Yritimme sekstata halvassa motellissa narisevassa sängyssä raskausmahan ollessa tiellä.. Mies sai orkun,minä sain kipeän selän..

Uusimmat

Suosituimmat