lääkäri määräsi väärää lääkettä!!!!

Vierailija

Käymme yleensä yksityisellä lääkäriasemalla, mutta nyt kävimme terveyskeskuksessa, koska ajattelin, että kyllä sielläkin osataan hoitaa yksinkertainen silmätulehdus. Enpä mene uudestaan.Terveyskeskuslääkäri määräsi pienelle tytöllemme silmätulehdukseen voidetta, jota EI saa käyttää silmiin, tämä lukee selosteessa hyvin selvästi. Eipä sitten ole laitettu kuin silmätippoja. Mutta mitä olisi voinut käydä, jos en olisi huomannut lukea pakkausselostetta? Ja en ole varma voinko luottaa tuohon silmätippamääräykseenkään, samalla reseptillähän ne ovat.Miten voi lääkäri tehdä tuollaisen virheen?? Pitäisikö valittaa? Lääkäri oli muuten mukava jne, mutta en kyllä luota häneen enää lainkaan. Kauhistuttaa ja suututtaa.

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

ja voidetta ei missään tapauksessa saa laittaa silmiin, apteekkari oikein korosti tätä asiaa ja ihmetteli lääkärin reseptiä. Ko. lääkettä käytetään ihotulehduksiin.-ap

Vierailija

että voide yöksi silmiin ja tipat päivällä.Apteekissa lääkkeet hoiti harjoittelija, joka kävi vielä tarkastamassa pätevältä, että resepti ja hänen hakemansa lääkkeet täsmäsivät. Reseptissä lukee, että voidetta laitetaan iltaisin, mutta ei sanota että mihin. Se varmaan syynä, ettei apteekissa ihmetelty.-ap

Vierailija

Mulle lääkäri määräsi allergialääkettä, jota tunnetusti SAA käyttää imetysaikana, mutta kehotti varmistamaan vielä teratologisesta tiedotuspalvelustas, itse kun ei ollut lastenlääkäri.Sieltäkin sanoivat, että saa käyttää imetysaikana. Tuoteselostessa kuitenkin lukee: Älä käytä tätä lääkettä, jos imetät.Eli tieteellisiä seurantatutkimuksia kyseisestä lääkkeestä ei ole, ja siksi varoitus pitää olla tuoteselosteessa, mutta käytännön kokemus on osoittanut, että se on vaaraton imeväiselle.Olisiko kyse vastaavasta? Aoteekista ehkä kannattaisi kysyä, he saattaisivat tietää, käytetäänkö teidän lääkettää joskus silmään.

Vierailija

Ole yhteydessä lääkäriin ja tarvittaessa hänen esimieheen (ylilääkäri tms) ja lisäksi tuotteen myyneeseen apteekkiin. Apteekin olisi myös pitänyt kantaa vastuunsa asiassa ja huolehtia ettei luovuta lääkettä jota ei saa käytää vastoin ohjeita.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat