Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Seuraavaa lasta EN kyllä IMETÄ.

Vierailija

Öisin täytyy vieläkin (8kk) herätä vähintään neljäkertaa imettämään, korviketta voisi antaa isäkin. Vauva nukahtaa nyt ainoastaan tissille. En usko siihen että vauva ei sairastele ja muuta kun juo rintamaitoa, siskollani on kaksi korvikkeilla kasvanutta lasta, eivät ole vielä kertaakaan olleet kipeitä ja ihan normaalisti ovat kehittyneet. Imettäessä rinnat menee pilalle. Pääsen ystävien kanssa viihteelle ehkä sitten kun lapsi täyttää kolme. Lisäksi vauva on huomattavan pulska, ja sekin johtuu rintamaidosta. Rakastan lastani ylikaiken, mutta seuraavaa lasta en kyllä aio imettää.

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


olin ekan kanssa niin umpiväsynyt ja sekapäinen ja hormonihuuruinen että siihen meinasi jo avioliittokin kaatua. Ennemmin tervepäinen äiti ja ehjä perhe ja pulloruokinta.
Vierailija

myös isä. Aivan turhaa moralisointia valittaa, jos joku ei halua imettää. On imetyspropaganda mennyt joillekin perille näköjään.

Vierailija

että tuntuu, että en/emme pääse ikinä minnekkään. Mihinkään överi juomiseen ja biletykseen ei ole kiinnostusta, mutta juuri aikuisten seura on se mitä kaipaan, ennen seurasin muotia ja musiikkia, mutta nyt en yksinkertaisesti jaksa ja mitä niillä tiedoilla teen, kun en kuitenkaan pääse pukeutumaan ja lähtemään ulos esim. johonkin keikalle. Pisin unipätkä tämän 8kk aikana on yhden kerran neljä tuntia. Muuten heräillään 1-2 tunnin välein. Äitiyttä en vaihtaisi pois mistään hinnasta, ainoastaan harmittaa, etten ole ruokkinut lastani korvikkeella, silloin olisi ollut mahdollisuus jättää vauva isän hoiviin ja erityisesti olisi ollut myös mahdollisuus lähteä miehen kanssa kahdestaan ulos ja jättää lapsi illaksi mummolaan ja mennä itse sitten sinne myös yöksi viihteen jälkeen.

Vierailija

itselläni rinnat kiinteytyi huomattavasti imetyksistä, toista imetin vain 6kk toista vuoden.

Imetys on äärettömän helppoa, maito on aina mukana sopivan lämpöisenä eikä tarvitse miettiä, missä lämmittäisi maidon, missä pesisi pullon ym. tarpeetonta.

Terve järkikin sanoo, että ihmisenmaito on ihmiselle huomattavan paljon parempi vaihtoehto kuin lehmänmaito. On myös tutkittu, että rintamaidolla ruokitut lapset ovat pulskempia vauvana, mutta myöhemmällä iällä korvikeruokitus ovat useammin ylipainoisia toisin kuin normaalipainoiset imetetyt.Rahaa säästyy huomattavia summia kun ei tarvitse ostaa pulloja ja tutteja, vauva saa tyydytettyä imemisentarpeensa rintaan.Miten niin et pääse viihteelle ennenkuin lapsi on kolme? Vuoden iässä voi siirtyä jo tavalliseen maitoon ja silloin lapsi voi juoda sitä jo mukistakin, silloin pääset. Mä en ymmärrä miksi ylipäänsä tehdä lapsia, jos heidän kanssaan ei voi olla edes sitä ensimmäistä ikävuotta.Onneksi tuo aloitus on provo ja jos ei ole, niin toivottavasti et enää ikinä hanki lapsia, jos olet noin itsekäs.

Vierailija

8kk ikäisen voi jo vieroittaa yösyötöistä. Isä hoitaa muutaman yön heräilyt ja sinä nukut sohvalla, siinä se.Rintoja ei imetys pilaa, vaan ylipäätään raskaus ja maidonnousu.Viihteelle pääsee, jos haluaa. Korviketta tai lypsymaitoa pullosta.Tissille ei tarvi nukuttaa, on niitä muitakin keinoja jos on haluja.Rintamaitoa juovan vauvan pulskuus on ohimenevää, vähenee kun imetys loppuu ja vauva alkaa liikkua.

Vierailija

Ja mun mielestä rintojen pilalle meno ja se ettei pääse bilettämään on äärimmäisen itsekkäitä syitä. Ymmärrän jos imetys vie voimat eikä energia yksinkertaisesti riitä mihinkään tai ettei maitoa enää tule. Lähinnä tarkoitan nyt sitä mahdollista uutta vauvaa jonlta meinaat sen maailman parhaimman ravinnon evätä.Kannattaa kuitenkin tarkistaa se oma arvomaailma ennen kun alkaa edes miettimään toista lasta.

Vierailija

Joku imetetty voi nukkua yössä 7 h, ja toinen herätä 1,5 h välein niin kuin meillä, ja sitten vasta kun antaa pullosta tms. niin nukkuu yönsä.Ja itsekästä ei ole huolehtia koko perheen hyvinvoinnista, ja jos se on parempi että äiti nukkuukin joskus niin se on sitten arvokasta ja tärkeää.

Vierailija

Onhan se hyvä ettet imetä, niin pääset baariin kavereiden kanssa.

Ens kerralla ei tarvi odotella kauaa, pääset heti lapsen syntymän jälkeen viihteelle.Onnittelut!

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Voi syöttää toki isäkin mutta mun mielestä on ainakin kohtuutonta jos isä käy töissä, että joutuu vielä yöllä heräämään syöttämään vauvaa.
No heh heh. Kohtuullista on varmaan sitten se, että mies 7,5 tunnin työpäivänsä jälkeen makaa loppuillan sohvalla TV:tä katselemassa, että jaksaa varmasti aamulla lähteä töihin. Äitihän kotona ollessaan voi muutenkin levätä koko ajan. Jep jep.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat