Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Katseleekohan pankeissa töissä olevat tuttaviensa tilitapahtumia, saldoja jne. ?

Vierailija

Kommentit (15)

Vierailija

ja epailen vahvasti etta muutkin uteliaat.Ninimerkilla kokemusta on. Pankissa kesatoissa kaksi kesaa ja kylla vieruskaverit katselivat tuttujen tietoja huvikseen!

Vierailija

Jos joku asiakas esim. epäilee, että hänen tietojaan on katsellut väärä henkilö, vaikkapa pankissa töissä oleva naapuri jolla ei ole mitään asiaa katsoa ko. henkilön tietoja asiakassuhteen perusteella, hän voi pyytää asiasta selvitystä. Ja niinpä jää turhan utelias henkilö kiinni, näin on käynytkin. Joten vaikka kuinka kiinnostaisi vaikkapa työkavereiden raha-asiat, niin en viitsi ottaa kiinnijäämisen riskiä.

t. Pankkitäti

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Ystäväni on verovirastossa duunissa, hän tietää tasan tarkkaan kuka naapuri on missäkin töissä ja mitä tienaa. Tietää omaisuuden ja rahastojen arvot.
Iik, kylläpä pelottaa.Lainaus:

Aivan taatusti verovirkailijat katsovat toisten tietoja. Ja samaa tekee pankkimammat.
Joku katselee, toinen ei . Kaikki eivät ole uteliaita ja kateellisia akkoja, osa on ammattilaisia, joilla on omakin elämä.

Vierailija

kyllä varmaan katselevat ja ei jää jäkee pankissa kun minun tilitiedot tiesi ex mies ja kun sitä selvitetiinn niin ei selvinny mite oli saannu tiedot ja tasan tiesin kuka ne oli hänelle kertonu! ja sama juttu potilas tiedoissa niistä kyl jää jtieto kuka niitä on katsonu ja jokainen voi pyytää tiedot kuka on katsellu sinun tietojasi minä otan tietyin välein tiedon siitä kun tiedän että pikkuserkkuni tekee sitä et katselee muitten tietoja! jos minun katsoo niin sillo on meidän välit poikki!

Vierailija

Ystäväni on verovirastossa duunissa, hän tietää tasan tarkkaan kuka naapuri on missäkin töissä ja mitä tienaa. Tietää omaisuuden ja rahastojen arvot.Aivan taatusti verovirkailijat katsovat toisten tietoja. Ja samaa tekee pankkimammat.

Vierailija

Eikös siitä jää jokin jälki jonnekin, niinkuin silloin jos katselee luottotietoja? Meiltä sai yksi töistä potkut siksi kun kävi ilmi että oli käyttänyt väärin Asiakastietoa ja katellut huvikseen luottotietoja ym.

Vierailija

Julkkisten tietoja en katsellut, koska siitä ihan erityisesti varoitettiin. Tekevät pistokokeita julkkisten nimillä, kuka virkailija on käynyt tietoja katsomassa ja minkä takia.

Uusimmat

Suosituimmat