Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tyylikkäät ihmiset, neuvokaa kenkävalinnassa...

Vierailija

Pitää kohta mennä pukeutumisneuvojalle. Tarvitsisin töihin kenkiä. Minkälaiset kannattaisi ostaa, että kävisivät esim. siistien khakihousujen ja neulesettien tai paitapuseroiden kanssa? Jakkupuku vaatinee korkeakorkoiset avokkaat? Juhliin minulla on juhlakenkiä, mutta ne eivät oikein käy arkeen. Toisaalta pitäisi olla sellaisia kenkiä, millä jaksaisi kävellä koko päivän. Olen myös lyhyt, joten vähän korkoa on pakko olla.Mikä on nyt muotia? Ruskeat, mustat, matalat, korkeat?Kiitos, jos joku viitsii auttaa työhönpalaavaa kotiäitiä.

Kommentit (2)

Vierailija

Yleensä siitä näkee mikä nyt on pinnalla kenkämuodissa. Suomessa kenkien suhteen on kyllä ala-arvoiset valikoimat, eli parasta olis jos voisit mennä kenkäostoksille ulkomaille, edes Tukholmaan asti. Netistä ei kandee tilata kenkiä kun ei voi tietää miltä ne tuntuu omassa jalassa.

Vierailija

jotkut arat tai jennyt tai gaborit tai muut vastaavat peruskengät. Ne on tarpeeksi eleettömiä näyttääkseen hyvältä erilaisten vaatteitten kanssa. Sitäpaitsi monien työpaikkojen etiketin mukaan ei ole soveliasta irrotella kengillä...Vastaavat pistokkaat voisivat myös mennä, mutta ei mitään sporttimalleja.

Uusimmat

Suosituimmat