Hotelliin menossa ensimmäistä kertaa vauvan kanssa, jaa kokemuksesi, vinkkisi!

Vierailija

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

av:lla vaan tuntuu satavan paskaa niskaan aiheesta kuin aiheesta. Itse otin vauvalleni tutut lakanat mukaan ja lämmitin pilttejä välillä hotellin lavuaarissa antaen purkin lämmetä kuumassa vedessä jonkin aikaa. Syöttötuoli ja vauvan matkasänky saatiin lainaksi hotellilta.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Jos lapsi on tuttelilla, niin kannattaa ehkä ottaa oma vedenkeitin mukaan, niin ei tartte juoksennella respassa lämmittelemässä maitoa keskellä yötä.
Vierailija

jos vauvan kanssa oltaisiin menossa paikkaan jossa ei sähköä ja juoksevaa vettä tms sivistyksen parista pois mutta hotellissahan palvelu pelaa joten vähän sitä maalaisjärjen käyttöä please.

10

Vierailija

lapsirikkaissa hotelleissa (esim. kylpylöissä).Me käytettiin hotellihuoneessa syöttötuolina rattaita, myös auton turvakaukalo hyvä. Eli niistä jompikumpi kandee roudata hotellihuoneeseen, ellei hotellilla ole antaa huoneeseen myös syöttötuolia. Hotellin ravintolassa me kyllä yleensä on käyty syöttämässä lämpimät soseet. Hedelmäsoseethan voi syöttää kylmänäkin tai hanan alla lämmittää avaamatonta purkkia edes huoneenlämpöiseksi.

Vierailija

Hotellin kokolattiamatto arveltiin ettei ole kauhean puhdas joten vauva makaili lattialla viltin tms. päällä.Minibaarissa pystyi säilyttään pilaantuvaa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat