Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

mitä mieltä olette vauvojen " rokkivaatteista" ym

Vierailija

siis esim. bändibodyista, t-paidoista, tuteista, pulloistapitääkö vauvan noudattaa samaa linjaa, jos vanhemmatkin ulkoasultaan ja elämäntyyliltään rock/hevihenkisiä

Kommentit (11)

Vierailija

Eiköhän ne vanhempien omat mieltymykset vaikuta tähän. En aio tulevaa vauvaa pukea mihinkään marimekkohörsötyksiin. Saatananpalvojahan siitä automaattisesti teidän mielestä tulee.

Vierailija

jos ei tingitä vauvan mukavuudesta. Jotkut paksua denimiä olevat farkut konttaavalla vauvalla esim. ovat minusta lapsen kiusaamista.Ei se vauva sitä nolostele, vaikka ei siitä Sex Pistolsista niin välittäisikään ;)

Vierailija

Isällänsä on kans, pitkä ja paksu tukka (muusikko) ja musta pojallekin sopii. On muutenkin niin isänsä näköinen! Tosin etutukka on ollut pakko leikata pojalle, ettei tukka silmillä.. onhan se vähän beatlesin näköinen, mutta kuulin eräältä parturilta, että se olis suurinta muotia kohta miesten hiustyyleissä. Ei sillä että me mitään muotia seurattais. Pojalla on myös vähän rock-henkisiä vaatteita, mutta sit myös ihan tavallisia. Isänsä bändin bändipaita on ainakin kiva :)

Tyttö on jo niin iso, että päättää itse mitä pukee. Tai siis ei se nyt ihan missä hepenissä vaan saa liikkua, mutta tajusitte varmaan pointin!

Vierailija

oli vanhempien tyyli mikä tahansa mutta usein se menee niin että rokkareiden lapset näyttävät rokkareilta, hevareiden hevareilta ja pissisten lapset puetaan h&m:ään ;)

Vierailija

Ei nyt liity täysin rokkivaatteisiin, mut munkin mielestä ne pääkallot on ällöjä. Just taas yksi typerä muotivillitys, kun ihmiset kuvittelee olevansa erikoisia ja shokeeraavia kun pienellä pallerolla on musta pääkallobody... Tota kallokrääsää löytää kohta kirppareilta pilvin pimein. Mauttomia kerrassaan.

Uusimmat

Suosituimmat