Voiko tyhmyydellä olla rajaa...kommenttia, kiitos!!

Vierailija

Kaverini erosi miehestään talvella, , yhdessä olivat melkein 20 vuotta. Vastikään kaveri kertoi tavanneensa uuden miehen, itseään 18 vuotta vanhemman, ulkomaalaisen " liikemiehen" (=eli kertoi miehen mahdollisesti olevan joissain " hämärämmissä hommissa" ). Entinen mies oli ihan toista maata, ihan tavallinen suomalainen mies. No, jokin aika sitten kaverini soitti todella suivaantuneena ja kertoi saaneensa erään sukupuolitaudin, syytti siitä entistä miestään... Kun sanoin hänelle, että eikö taudin lähde todennäköisesti ole tuo uusi mies, kun erostakin on yli puoli vuotta ja oireita ei ole esiintynyt kuin viikon verran, löi hän luurin korvaan...Sanoi, että aikoo mennä hoidattamaan tautinsa VERENVAIHDOLLA ULKOMAILLE, tämä uusi mies on hommannut hänet jollekin klinikalle!! Mitä mieltä olette?Eihän tuollainen voi olla mahdollista??

Kommentit (10)

Vierailija

Hän oli saanut jonkun antibioottikuurin ko. tautiin ja ei ollut auttanut. Verenvaihto kuulemma (tämä uusi mies oli kysynyt joltain asiantuntijalta...)poistaa kaikki taudinaiheuttajat verestä, jolloin klamydiakin poistuu...

Ja tämä on totta!!!

Vierailija

Joo, näin hän sanoi (soitti minulle vielä tuon " luuri korvaan" -puhelun jälkeen!)En tiedä, mitä pitäisi sanoa...Sen verran juttelimme, että en kuullut väärin!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat