G: Mikset käytä kestovaippaa vauvallasi?

Vierailija

Sivut

Kommentit (40)

Vierailija

Kestoja on niin monia erilaisia ja niistä on vaikea tietää, mikä omalle lapselle sopii ja mikä on helppokäyttöisin. Vaatisi tosi paljon perehtymistä asiaan.Nykyään kestoja tosin näköjään saa marketeistakin, muttei minun vauvani aikaan.Sitten tietysti se pesurumba... minun vauvani oli oikea sinappikone ja p-vaippoja tuli 10 päivässä. Olisi siinä ollut pyykissä hoitamista ja ylimääräistä stressiä muutenkin, kun lapsi oli vielä sairas.Säästän sitten ympäristöä muissa asioissa.

Vierailija

Ja kun vuoroja saa olla max. 2/viikko niin kyllä on kertikset paremmat. Justiin toi että pitää liottaa ja sitten vasta pestä on kyllä musta aika inhottavaa.

Vierailija

Miks ikukaa nei koskaan valita sairaaloiden roskaamisesta?Sairaaloissa kun yleensä kaikki vuodesuojista vaippoihin on kertakäyttöistä vaikka sairaaloilla on pesulat niiden pesemiseen.

Helpompi räkyttää mahdollisesti väsyneille äideille?Isosta Sairaalasta tulee yhden päivän aikana kolmetuhatta kertaa enemmän vaippajätettä ja siihen verrattavaa tavaraa kuin yhdestä kertakäyttövaippoja käyttävästä vauvasta.

Vierailija

Kestovaippa ei pidä koko yötä, lisäksi vauva käy kätisemään jos vaippa on liian märkä. Omien parempien yöunien takia käytän öisin kertakäyttövaippaa. Lapsi on 2kk. Kunhan vauva vähentää yösyöntiä ja esikoisen vanhat yövaipat alkavat olla sopivan kokoisia, päästään varmaan myös näistä kertakäyttöisistä.

Vierailija

Kertakäyttövaippa laitetaan mm. yöksi (en ole löytänyt riittävän imukykyistä kestoa yöksi), matkalle (ettei tarvii pestä vaippoja ja kertikset vie tilaa vähemmän) sekä tiettyjen vaatteiden kanssa (esim. meidän taaperon " pillifarkkujen" peppuun ei mahdu kestot). Mutta ehkä 50 / 50 käytetään kestoja ja kertiksiä

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat