Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kun sanotaan, että raskaaksi tulo on helpompaa heti keskenmenon jälkeen

Vierailija

niin tarkoittaako se, että tosiaan heti sen jälkeen vai onko hyvät mahdollisuudet vielä yhtien menkkojenkin jälkeen, joita lääkäri suositteli odottamaan?

Joo-o, tiedän, että kaikille se ei ole helppoa ikinä, mutta nyt tarkoitan sitä mitä kirjoitin, että kun näin kuitenkin usein sanotaan.

Kommentit (3)

Vierailija

Laakari sanoi etta voi heti yrittaa, ja ei kylla ihan taysilla yritetty kun pelotti ja huoletti, en tullut raskaaksi ennen menkkoja, mutta seuraavasta kierrosta heti tarppasi, eli yhdet menkat valissa.

Vierailija

ensin sain keskenmenon jossain 5-6 viikoilla, raskauduin seuraavasta kierrosta heti uudelleen ja raskaus meni hyvin loppuun asti. mitä nyt supistuksia rv 16 lähtien riittävästi, onneksi kivuttomia ja ei tehneet paikoille mitään.toisella kertaa sain keskenmenon samoilla viikoilla ja raskauduin uudelleen yksien kuukautisten jälkeen ja se raskaus meni loppuun asti hyvin. mitä nyt supisteli alusta loppuun asti hyvänä päivänä kymmeniä kertoja ja huonoja satoja. paikat alkoi avautumaan jo hyvissä ajoin ennen rv 26 ja sainkin ehdottoman komennon ottaa rauhallisesti.

Vierailija

Sitten meni kesken viikolla 12+0. Sen jälkeen tuli neljät kuukautiset, kunnes tärppäsi uudelleen. Oli varmaan raskaushormonia veressä, ettei nopeammin tärpännyt. Vaikka nopeastihan tuokin oli...

Uusimmat

Suosituimmat