Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko kotiäidin seksihalut kadonneet?

Vierailija

Etenkin lasten saannin jälkeen monet miehet ovat valittaneet vaimojen haluttomuutta täällä. Monta kertaa on pitänyt vastata, mutta en ole ehtinyt.

Siinä vaiheessa kun univelka alkaa helpottaa ja hormonaalinen tasapaino palautuu pikkuhiljaa ennalleen pitäisi viimeistään tietenkin myös seksuaaliset asiat normalisoitua. tässä muutamia vinkkejä miehille jotka ovat pulassa asian kanssa.

oletko huolehtinut , että vaimo saa omaa aikaa... eli otat kunnolla vastuuta vapaapäivinä kodista ja lapsista. Siivous, lasten ulkoulu, ruoanlaitto jne... Anna välillä toisen jäädä pyytämättä aamulla nukkumaan ja hoidat lasten aamupalan ja ulkoilun.

Ei tarkoita että teet yksin vaan, että teet osasi... miehen työaika on ollut kotonaolevan äidin työaikaa myös ja loppuaikana työt pitäisi jakautua tasan. Ja mielummin niin, että esim kaupassa käynti ilman lapsia olisi äidin homma, ettei äiti jää taas lasten kanssa kotiin.

Jos ja kun sinulla on vaimoasi kohtaan tunteita, sano niitä joskus ääneen. Niitä tunteita joita siis oikeasti tunnet.

Jos hän on kaunis tai hän on ihana luonteeltaan, niin se on aina kiva kuulla.

Kun teet ilta- tai aamupalaa, niin tee välillä myös toiselle.

kun katsotte vaikka TV:tä niin hiero vähän hartiouta tai väsyneitä jalkapohjia ilman pyytämistä. Kosketa välittävästi/ rakastuneesti toista päivällä ohimennen... halaa/ pussaa päivittäin ja mielummin useammin päivässä. Toivota hyvää yötä ja ota toinen vaikka halausotteeseen nukkumaan jos tykkää. Silitä välillä hiuksia ja toisen kauniikksi kokemiasi piirteitä.

Joskus kun on pitkään jatkunut tämä seksin vonkauksen linja, voi toinen alkaa kammoksumaan kaikkea koskettamista. VOi tulla tunne, että kaikessa on taka-ajatuksena seksi. Eikä muu enää kiinnosta.

Silloin olis varmaankin monesta kiva kuulla, että kuinka paljon rakastat vaimoasi ja mistä kaikesta hänessä pidät. (itsetuntoon vaikuttaa raskauksien muuttama vartalo) Ja, että toivoisit teidän parisuhteen olevan yhtä antoisaa kuin ennen ihania lapsiakin. ja jos kertoisit että haluat päästä taas toisen lähelle kun se tuntuu niin hyvältä. Ja sanoisit että sopisiko, että vaikka kuukauteen ei harrasteta seksiä vaan kaikki läheisyys on seksistä riippumatonta ja siitä irrallista. Että tärkeintä on saada näyttää ja tuntea rakkautta ja läheisyyttä rakastamaansa ihmistä kohtaan. Ja sitten ei myöskään tänä aika vonkaa mitään vaan oikeasti ja usein näyttää kuinka rakas toinen on teoin ja sanoin.

Toivoisin, että tästä on apua :D Sitten sopimanne tauon jälkeen puhuisitte, että jatketaanko samoin tai jäät odottelemaan vaimon aloitetta seksiin. Mutta älä koskaan sano, asioita syyttävästi... Ja entä olisiko teillä seksissä parannettavaa... muistatko pitkän esileikin, suuseksin, klitoriksen hyväilyn yhtäaikaa g-pisteen kanssa. Ja jos laukeat ensin, huolehditko myös esim. käsin vaimon laukeamisen loppuun. Vai kuinka usein itse haluaisit seksiä jos et koskaan laukeaisi tai vaan sillon kun toinen viitsii nähnä vaivaa asian eteen ja sitäkään ei tiedä etukäteen milloin niin tapahtuu... Tsemppiä!

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat