Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tampere, 3-vuotiaalle harrastusta?

Vierailija

Hei Tampere-tietäjät,Olemme muuttamassa Tampereelle ja haluaisin 3-vuotiaalle pojallemme jonkin mukavan liikunnallisen/musikaalisen harrastuksen. Muskarissa olemme käyneet nykyisellä paikkakunnallamme tämän kolmen vuoden ajan, soittimet kiinnostaa ja liikunta myös. Kertoisitko vinkkiä mistä voisin lähteä kyselemään. Paljon kiitoksia!

Kommentit (5)

Vierailija

Koo-vee vaikutti kyllä hyvältä. En löytänyt sivuilta maksuista tietoa, onko sinne jäsenmaksu, jolla voi sitten käydä missä haluaa vai harrastuskohtainen maksu? Tiedän, että olen jo myöhässä ajatellen syksyn harrastusta, mutta yritän kuitenkin.

Vierailija

tampereen työväenopisto millä oli kursseja lapsillekin, mm. temppukoulu 2-4-vuotiaille. Tampereen kaupungilla on myös erilaisia kerhoja.

Vierailija

koo-vee on tosi hyvä, mutta aivan varmasti jo täynnä!Naisvoimistelijoiden (monia eri seuroja esim. Hämeen naisvoimistelijat) taapero/perhejumpat iltaisin on kans kohtuu hyviä ja edullisia.Työväinopistoilla on muskareita.MLL järjestää jumppia ja muskareita sekä perhekahvilaa.Musta 3-vuotiaalle on tosi paljon vaihtoehtoja, kaks vuotiaalle oli sit hiukan pieniempi tuo tarjonta:)

Uusimmat

Suosituimmat