Kaksio Hgistä, asuisimme siellä kesän ja muun ajan vuokraisimme. Miltäs kuulostaa?

Vierailija

Eli tilanne tämä, muutimme Helsingistä miehen työn vuoksi tänne Keski-Suomeen omakotitaloon muutama vuosi sitten. Täältä olemme molemmat ihan kotoisinkin, mutta Helsinkiin on aina ikävä. Mies ei luovu työpaikasta ja ihan kiva täälläkin on asua, lapsilla on mukavia kavereita, suvut ovat lähellä ja viihdymme ihan kivasti jne. Kesämökin ostoa olemme tässä miettineet ja eilen esikoiselta pääsi hullu (!) idea, miksei osteta pientä asuntoa Helsingistä ja asuta koulun kesäloma-aika siellä ja muun osan vuodesta vuokraisimme asuntoa kalustettuna. Kun lapset menevät tulevaisuudessa opiskelemaan, todennäköisesti Helsinkiin, niin heillä olisi siellä paikka valmiina. Lainaa tietysti pitäisi ottaa, koska tulisi kalliimmaksi kuin se suunniteltu kesämökki järven rannalta, mutta vuokratulot kyllä olisi taasen plussaa.Sattuisiko jollain olemaan kokemusta tällaisesta?

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Meidän talossa on yhdet " mökkiläiset" , perhe asuu ja työskentelee " maalla" (uudellamaalla) ja ovat ostaneet kämpän kantakaupungista kesä- ja viikonloppukäyttöön. Eivät siis vuokraa, vaan joku perheestä (äiti, isä, 2 aikuista lasta) on viikonloppuisin ja lomalla paikalla.Vaikuttavat tosi tyytyväisiltä " mökkiinsä" , perheen äiti varsinkin paahtaa fillarinselässä tukka putkella kulttuuritapahtumasta toiseen. Mies näyttää käyttävän lähinnä ryyppytukikohtana, on lääkäri joten ei vissiin voi omalla pikkupaikkakunnallaan toteuttaa itseään.

Vierailija

Tosin kaksio helsingistä maksaa ihan mukavasti, mutta jos teillä joku 150000 on varaa ottaa lainaa/sijoittaa niin tottakai kannattaa. Asunnon osto helsingistä ei koskaan ole huono sijoitus.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat