G: Millainen on huono äiti?

Vierailija

Kommentit (7)

Vierailija

Hyvä äiti ei anna periksi tässä elämäntehtävässään. Hän ottaa opiksi virheistään ja ymmärtäessään tehneensä väärin pyytää anteeksi ja korjaa mitä korjattavissa on.Ja muuhunhan sitä ei ihminen pysty.Huonoa äitiä miettiessä pitää päättää, kenen näkökulmasta huono. Vanhemmuudessakin on monta näkökulmaa ja hyvyys ja huonous kovin suhteellista.Huono äiti varmaankin antaa lapselleen riittämättömästi huolenpitoa.

Vierailija

jotain näistä-laiminlyö lapsen perushoidon, turvallisuuden

-käyttää päihteitä eikä siksi kykyne huolehtimaan lapsesta

-psyykkisiä ongelmia->laiminlyö lapsen

-tunnekylmä, ankara, väkivaltainen

-liian kiltti, lepsu, liian luottavainen (lapsella ei rajoja)Mutta entäs isä?Vierailija

-Vie hoitoon muualle aina kun voi. " Kunhan vaan eroon pääsee" -tyyliin.

-Ei tarjoa virikkeitä riittävästi (liikaakin voi antaa)

-EI huolehdi perustarpeista, kuten monipuolisesta ruoasta, turvallisuudesta. asianmukaisesta pukeutumisesta, kuivasta vaipasta, riittävästä unesta.

-On välinpitämätön ja ei ole kiinnostunut lapsensa asioista. Ei jaksa kuunnella tai ottaa huomioon. Ei viitsi mennä " lapsen tasolle" .

- Huutaa ja tiuskii jatkuvasti lapselleen. Kaikki hermostuvat joskus, se on sallittua.

- Käyttää alkoholia, aineita ym. liikaa kun lapsi on hoitovastuulla.

- Ei imetä, vaikka maitoa tulisi edes muutamaa kuukautta.

- Tupakoi odotusaikana ja pikkulapsiaikana niin että lapsi altistuu myrkyille.

- Vie alle 2,5 v lapsen virikehoitoon mukavuussyistä.

Vierailija

Ellei sitten ihan omaa pelkkää mukavuudenhaluaan ja laiskuuttaan syötä yksinomaan valmisruokia?Huono äiti on välinpitämätön. Selvää on, että väkivaltaisuus, päihdeongelmat ja hoidon laiminlyöminen tekevät äidistä huonon.Huono äiti ei anna lapselle mitään itsestään, pitää lasta ikään kuin riippakivenä ja osoittaa tämän lapselle tunnekylmyydellä. Jokainen äiti hermostuu joskus ja huutaa, tämä on inhimillistä, mutta jos ainoa tapa kanavoida omia tunteita on lapselle huutaminen eikä muunlaista kommunikointia ole, en myöskään pidä äitiä kovin hyvänä.Minusta imetyksellä ei voida suoraan mitata äitiyttä. Lapsen perusturvallisuuteen ja perushoitoon kun ei välttämättä tarvitse liittyä rintamaito, vaan ravinto ylipäänsä.Huono äiti ei pidä sylissä, ei hellittele, osoita rakkauttaan. Jonkin tutkimuksen mukaan hellyyden puute aiheuttaa yhtä suuria traumoja kuin väkivaltakin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat