PIKAISESTI apua! Vaihdoin asken vauvalle vaipan ja kun pyyhin pyyhkeilla, niin huomasin etta vauvan peraaukon suusta tihkuu verta!

Vierailija

Mistä se johtuu?!!! Onko vakavaa?!

Kommentit (13)

Vierailija

neuvolaan soittaa, luulisin että vauva tarvitsee jotain ummetuslääkettä mikä saa kakan löysemmäksi. Tietysti jos on ihan normaalia löysää kakkaa, niin ottaisin heti yhteyttä johonkin sairaanhoitajapäivystysnumeroon.

Vierailija

Jotkut herkistyy niille pyllypyyhkeille. Vesipesu on minusta kotona parempi, pyyhkeitä vain matkoille mukaan!Rikkimennyt iho peppureiän ympärillä voi johtua mm. ripulikakasta, allergiasta, muuten vaan herkistyneestä ihosta... Ei vaarallista.Laita sinkkivoidetta tai Bepanthenia puhtaalle iholle ja vaikka ilman vaippaa anna olla jonkin aikaa. Pitäisi parantua. Mutta jos jatkuu, niin allergiat tms. on tutkittava.

Vierailija

Jos veri on kirkkaanpunaista niin se on tullut ihan loppumetreillä eikä ole niin vakavaa. Tummemmat ulosteet kertoo siitä että jossain syvemmällä suolistossa on vikaa. Käytin aikoinaan omaa vauvaa parillakin lääkärillä ja sanoivat molemmat että on aika yleistä pienillä. Ei vielä hätää, ellei toistu kovin usein.

Vierailija

Pitkään vaipassa ollut ripuli voi ärsyttää ihon ihan verelle (samoin kyllä muutenkin pitkään vaihtamatta ollut vaippa, pissavaippakin)

Vierailija

Ensijärkytyksen jälkeen jäin miettimään, että....Olen pessyt vedellä aina, mutta nyt jonkin aikaa olen käyttänyt noita pyllypyyhkeitä, taidan siirtyä takaisin vesipesuun..taitaa olla vaan ihoärtynyt erilaisista kakoista, varsinkin kun uusia 8kk ruokia ollaan opeteltu syömään, niin taitaa tulla aika tujua kakkaa..AP

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat