Advance -raskaustesti

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tuo kyseinen testi on herkkyydeltään 10 , onko kokemuksia ...

nyt on siis niin , että tuo advace 10 näyttää heikkoa toista viivaa , mutta acon 10 herkkyydellä toinen testi ei anna mitään ? Samaan aikaan tai erikseen mitattuna.... ???n.1979

Kommentit (3)

Vierailija

Mikä kp sinulla on menossa? Jos siinä näkyy vaaleapunaista/punaista, niin silloin voisi olla jo haamuplussa. Advance 10 voi näyttää väärinkin raskauden alkamisen kun on niin herkkä. Kannattaa tehdä vielä toisella testillä.

Vierailija

kp vaihtelee.. takana 3 tuuplaannostuksella terolut kuuria takana ja nyt odottelen alkaako nämä seuraavat vuodot itsellään vai ei , vai oisko syynä joku muu ;)

su olisi n. oletettu vuodon alkamispäivä , terolut kuurien mukaan laskettuna , joten aikaa alkamiseen (ehkä) vielä pari päivää.. mutta kun tuli hosuessa jo testailtua .. viivanpaikka se ei ole , kun 2 testissä on tummenpi toinen raunaviiva , mutta muutamassa hailakka toinen viiva ..(olen siis ahkerana koittanut jo jokusen kappaleen :( )

Mutta acon 10 ei taasen ole antanut mitään tulosta , tai on mutta se on vain 1 viiva..

Siksi mietein että olisiko tuo advance todellaherkkä , vainkka aconin toisenkin pitäisi olla 10 herkkyyttä.. vaan kun nuo tulokset poikkeavat toisistaan ....n.1979

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat