"Neulo silmukka oikein kahteen kertaan" Öö. eli siis miten?

Vierailija

Ymmärrän, että tarkoituksena on lisätä tuolla kohtaa yksi silmukka. Kuitenkin, jos neulon sen saman (edelliseltä kierrokselta puikolle jääneen) silmukan kahteen kertaan, sormelta tuleva lanka plumpsahtaa pois sieltä silmukasta ja tuloksena on 0 silmukkaa. Jos taas laitan sen jo neulomani silmukan uudelleen vasemmalle puikolle ja neulon sen uudelleen, ei silmukkamäärä lisäänny, tuleepahan vaan "korkeampi" silmukka.

Kommentit (4)

Vierailija

Tosiaan haluatko lisätä silmukan vai tehdä kuviota? Jos lisätä niin sitten neulot ensin etureunan ja sit takarunan ja jos kuviota niin sit vaan kahteen kertaan niin, että tulee liian pitkä :D

Vierailija

Toinen vaihtoehto on nostaa silmukoiden välissä oleva lanka vasemmalle puikolle ja neuloa se kiertäen. Tällöin silmukkamäärä lisääntyy myös yhdellä.

Vierailija

Siis nimenomaan tuo jälkimmäinen vaihtoehto. Silmukoiden määrän EI tule lisääntyä, vaan silmukasta tulee korkeampi ja jos kyse kuvioneuleesta kuten oletan, saat aikaan kaaren/reiän,riippuen seuraavien silmukoiden/kerrosten neulomisesta.

Eli näin:

(Jos taas laitan sen jo neulomani silmukan uudelleen vasemmalle puikolle ja neulon sen uudelleen, ei silmukkamäärä lisäänny, tuleepahan vaan "korkeampi" silmukka.)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat