Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Auttakaas tyoelamaan siirtyvaa kotiaitia! Mita hankin perustyopuvustoon? Tyyli on aika virallinen, eli jakkuja, suoria housuja ja puolihame...

Vierailija

Eipä ole tällaisia vähään aikaan shoppailtu, joten mitä ja mistä kannattaisi ostaa? Nyt ei ole vielä kovin paljoa rahaakaan, joten ostaisin alkuun jonkun laadukkaan yhdisteltävän vaatekappaleen ja syksyllä sitten vähän lisää. Millä pääsee alkuun?

Kommentit (15)

Vierailija

niihin oikeasti kannattaa satsata.

Itse hankin viime syksynä töihin palatessani Kappahlista jakkupuvun: pitkät housut ja bleiserin, ja olen ollut niihin hyvin tyytyväinen. Siihen sitten muutamia erivärisiä paitapuseroja, ja huiveja/koruja.

Vierailija

Täällä toinen, joka on palaamassa töihin ja nyt pähkäilee kenkien kanssa. Monet käyttävät toimistolla terveyssandaaleita, mutta itse haluaisin jonkun tyylikkäämmän vaihtoehdon. Ideoita?

Vierailija

osta siistin mustat kengät. vähän kantaa kiitos. jos olet pienijalkainen osta teräväkärkiset, jos isojalkainen niin pyöreä kärkiset.

Vierailija

Sitten kun lähden toimistolta ulos niin pistän ne käytännölliset lättäkengät jalkaani. On nimittäin jonkinverran kävelymatkaa bussille, ja bussipysäkiltä päiväkodin kautta kotiin, eikä sitä voi tehdä niissä ihanissa " sisäkengissäni" .

Vierailija

No saako sieltä mitään, sanotaan nyt vaikka 300 eurolla? Esim jakkua, housuja ja hametta? Lisähousut ja jotain muuta asustetta voisi sitten hankkia jostain halvemmastakin paikasta. Mustat kengät on sekä sisälle että ulos, mutta joku asiallinen olkalaukku pitäisi olla. Ei vaan liian kallista, koko 300 ei ole vara panna laukkuun.

Vierailija

esim. Mexxin, YourFacen vaatteet hyviä ja laadukkaita toimistovaatteita. Ylempänä olikin jo hyvä lista vaatekappaleista.Yäk, älä hitossa osta mitään terveyssandaaleita. Esim. Gaborin avokkaat (korkeatkin) ovat varsin hyvät jalassa. Ja osta vain nahkakenkiä!

Vierailija

Roballe ja Nectarineen. Kauppa ei ole halpa, mutta kaikki sopii kaiken kanssa yhteen ja saat myöhemminkin samoihin kuteisiin sopivaa vaatetta. Itse en juuri muuta kauppaa enää käytäkään, mutta kohta lienee pakko, kun alan opiskella uudestaan.

Vierailija

En vaan oikein osaa ostaa mitään. Tarvitsen juuri perussiistiä ja varmaa vaatetta, mutta myös jotain persoonallista kevennystäkin olisi mukava olla. Miten tämä tapahtuu?

Vierailija

ehkä ihan jotkut varvassandaalitkin. Meillä on ainakin pukeutuminen (jopa oma) tuota väliä. Itsekin laitan välillä kaulupaita-jakkupuvun sijaan farkut, korkkarit ja fiksu mutta epävirallinen paitis. Minusta ihan ok.

Vierailija

Osta-Musta jakkupuku, sis. jakku, housut ja hame

-2-3 kauluspaitaa, ainakin yksi valkoinen (voit pitää näitä yläosana ilman jakkua hameen tai housujen kanssa, tai sitten jakun alla)

-1-2 lyhythiaista paitaa eri väreissä (jakun alle)

-Käsilaukku

-Vyö, voit pitää sitä esim paitapuseron kanssa vyötärölle sidottuna, tai jakun kanssa alemmas sidottuna

-Huivi / siisti musta tai värillinen helmikoru / käsirengas ym. accessoreja, näitä saat pikkurahalla rihkamakoruliikkeistä

-Kävelykengät pienellä korollaTuossa hyvä perussetti, jota saat virkistettyä aina uusilla paidoilla tai asusteilla. Ole rohkea asusteissa niin et näytä tylsältä :)

Uusimmat

Suosituimmat