Tunnetko ketään joka olisi syntynyt ns. kultalusikka suussa?

Vierailija

Mistä huomaa?

Kommentit (5)

Vierailija

Ko. ihmiset ovat saaneet kaiken helposti, koska vanhemmilla on ollut rahaa avustaa. On maksettu valmennuskurssit, ei ole tarvinnut nostaa opintolainaa ja asuntolainastakin vanhemmat maksaa osan.Ko. ihmisen kurjin kokemus aikuisiällä tapahtunut mummon kuolema ja opiskeluaikana jättänyt poikaystävä.

Vierailija

Ei se nyt niin hirveästi päälle päin näy. Tai siis ovat itsekin lähes kaikki erittäin hyvin koulutettuja ja tienaavat paljon keskimääräistä enemmän tai sitten tekevät muuten kovatasoista uraa, vaikka siitä ei rahalla palkitakaan, mutta muihin samassa asemassa oleviin eroa on ehkä lähinnä siinä, että stressaavat vähemmän ja heillä on vähemmän näyttämisenhalua. Eivät tarvitse sitä Audi A6.sta. Teineinä osalla oli ylimielinen vaihe asian suhteen, mutta se oli ohimenevää, kuten teinihöyrähdykset useinkin ovat.

Vierailija

toisaalta tuo ihminen on aikuistuttuaan tehnyt todella paljon töitä päästäkseen tarjoamaan tuon kultalusikan myös omille lapsilleen :)Huomaa mm. siinä ettei nuorempana voinut ymmärtää että kaikilla ei ole varaa matkustella, ostaa kalliita vaatteita ja bilettää koko ajan. Piti siis kaikkea tuota ihan itsestäänselvyytenä, vanhemmat maksoivat kaiken tosi pitkään...

Vierailija

tähän olisi pitänyt vasta, että kaikki tuntemanne kultalusikka suussa syntyneet ovat ilkeitä ja kauheita ihmisiä ja täysiä luusereita, jotka eivät käyneet edes peruskoulua loppuun ja ovat nyt heroiinikokoukussa olevia sossun elättejä, vanhempiensa elättämiä, joilla 10 lasta eri isille, vankilassa tai skansenin sillan alla. Kun taas kaikki köyhistä ja rakastavista yksinhuoltajaperheistä tulevat ovat nyt lääkäreitä ja juristeja ja tienaavat 10 000 euroa kuussa. Se olisi vain oikeus ja kohtuus.

Vierailija

joista molemmat ovat rikkaasta perheestä. Molemmat ovat tehneet töitä niin kuin muutkin. Ainoa asia, josta huomaa heidän tausta on se, että he ovat pienipalkkaisissa töissä molemmat, mutta heillä on todella kallis auto ja asunto.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat