Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pistaako kukaan merkille, jos toissa tai muuten jollain nayttaa olevan aina samat vaatteet paalla? Ei kannaattaako kuitenkin tinkia vahan l...

Vierailija

huomaako kukaan, jos on esim vain 3 alaosaa ja 3 yläosaa, ja näistä yhdistelmiä?

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Minullakin on muutamia perusvaatteita; valkoinen ja musta bleiseri, mustat ja punaiset housut, mustia " peruspaitoja" , joita käytän melkein koko ajan. Sen lisäksi minulla on harvemmin pidettäviä piristysruiskevaatteita.

Vierailija

Meidän pomolla on esim aina musta puku päällä, takuulla siis tietää, mitä sillä ensi viikollakin. Kauluspaita on lähes aina valkoinen, mutta tuskin se sama kuitenkaan. Joskus jotain vaaleaa siniraitaa tms. Jos työympäristö on enemmän sellainen, että siellä hoidetaan jotain roolia kun esiinnytään omina persooninaan, niin kyllä sen kaikki tajuaa, että jokaisella on työn edellyttämät vaatteet töitä varten ja vapaalla sitten muuta.

Vierailija

Mutta on eri asia haluaako tähän minimiinkään pyrkiä. Muuta ei oikein voi odottaa kun just ettei haise hielle ja pesemättömälle. Eli periaatteessa kahdet vaatteet on minimi, toiset päällä ja toiset pesussa. Ja jos on vaan kaksi paksua villapaitaa, ehkä kesäksi voisi ostaa yhden keveämmän kauluspaidan.

Vierailija

ja siksi muistan aika tarkasti minkälaisia vaatteita kelläkin työkaverilla on - varsinkin niiden vaatteet, jotka mielestäni pukeutuvat kivasti. Eli kyllä, jos sulla olisi 3 housut ja 3 paitaa (tyylikkäitä), osaisin varmasti kuvailla vaatteesi parin viikon jälkeen.

Vierailija

Eihän toki kukaan käytä kaikkia vaatteitaan töissä. Kun puhutaan paljon siististä ja asianmukaisesta pukeutumisesta, niin missä määrin siihen kuuluu, että vaatteissa on vaihtelua?

Vierailija

Menin heti kauppaan ja ostin kahdet lisää. Ajattelivatkohan työkaverit, että taas sillä on ne samat housut. Ehkä, mitäpä siitä! :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat