Mistä retro-henkisiä vaatteita koossa 134-170cm?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Po.P, Katvig, Molo Kids, Ej Sikke Lej jne.. Ihania vaatteita vauvoille ja pikkulapsille! Mutta mistä löytää samanhenkisiä vaatteita isommille lapsille, koossa 134cm-170cm? Kiitollisena otan vihjeitä vastaan :)

Kommentit (3)

Vierailija

ainaki marimekolta löytyy..ja nicky nellyssä olen huomannut olevan ainakin muutamia retrovaatteita..merkkiä en muista. Värejä ruskea, vihreä, oranssi..ihania..

Itselle ajankohtaisempia pikkukamppeet ja tykkään retrosta..mistä saa nuita pinon aloittajan mainitsemia merkkejä, eli Po.P, Katvig ym? onko postimyyntiä? Vinkistä kiitollinen. =)

Vierailija

Po.P eli Polarn o Pyret liikkeitä on toistaiseksi Helsingin Kampissa ja Espoon Sellossa. Laajentavat toivottavasti piakkoin muuallekin! Noita muita merkkejä kannattaa googlella hakea erilaisista nettikaupoista, ainakin voin mainita nettikaupat punavuoren peikko (myös liike Hki:ssä) ja Keltainenkettu. Mutta niitä myydään myös monissa muissakin suomalaisissa nettikaupoissa!

Marimekolta löytyy kyllä ihania ja laadukkaita, mutta ovat kyllä aika hintavia, eikä niissä ole niinkään sellaisia hauskoja " jujuja" , joita toivoisin. Lisää vinkkejä kaipailen :D

Vierailija

Ainakin nyt olevassa EXIT:n mallistossa on aika makeat värit, en tiedä onko ihan retroa, mutta reipasta palloa ja raitaa. Itse ostin ainakin 134-senttisen oranssi-ruskearaitaisen paidan tytölleni. En tiedä mihin koot loppuvat. Exit:a myydään monessa paikassa, mm. Stockmann.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat