Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Missä halarissa olisi pitkä niska-haara -mitta?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Minäkin aloitan elokuisen talvihaalari -keskustelun =)Meillä siis pitkäselkäinen (talvella 3v) tyttö ja haalarit on aina ongelma. Jos hihat ja lahkeet ovat sopivat, niska-haara -osuus jää pieneksi. Seuraavassa koossa tuo mitta on sopiva, mutta hihat ja lahkeet aivan liian pitkät...Kokeiltu on reimatec ja jonathan, joista jonathan pikkuisen parempi, mutta kyllä sekin jäi ennenaikojaan pieneksi selästä. Mites Remujen talvihaalari? Meillä on ollut yksi välikausiRemu ja en muista, että siinä olis ollut tätä ongelmaa. Lähinnä sen nopean kulumisen koin ongelmaksi... Kokeilenko sitä kuitenkin seuraavaksi?

Kommentit (3)

Vierailija

Moni on täällä sanonut että Ticketeissä niska-haara mitta pidempi, joten itse meinaan tuota kokoilla. Juuri kokeilin pojalle 92cm reimatecia niin niska-haara mitta tulee jo vastaan, kun hihoissa ja lahkeissa olisi mittaa vaikka muille jakaa :/

Vierailija


Mittaamassa liikkeessä noi niska-perämitat.Lenne ja Reimatec oli samanpituiset, Lennessä lyhyemmät lahkeet ja hihat joten jos niska-perämitta on siitä sopiva niin olis vähän sopivammat hihat ja lahkeet.Remussa oli sitten 1,5-2cm pidempi tuo mitta ja minun oli otettava se koska epäilin, ettei haalari muuten mene koko talvea :)Eli Remussa pisin niska-perämirtta ja Lennessä lyhyimmät lahkeet ja hihat jos niiden pituus on ongelmana :)

Uusimmat

Suosituimmat