Kakka-asiaa!! Onko " normaalia" ?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kuinka tiuhaan teidän n. 1/2-vuotiaat kakkaavat?

Meillä kakataan 2-3 kertaa päivässä tällä hetkellä ja määrä

tuntuu äidistä paljolta;)

Kiinteitä menee 4 kertaa päivässä eli aamu-ja iltapuuro (kaura), yksi kasvis-lihasoseateria ja yksi kasvis-tai hedelmäateria. Vauva kasvaa hyvin, nukkuu erittäin hyvin ja on hyväntuulinen hereillä ollessaan. Iho on ollut koko ajan erittäin hyvässä kunnossa.

Neuvolassa ei juurikaan otettu kantaa, todettiin vain että aika tiuhaan suoli toimii mutta toisaalta on sillä kiinteiden myötä enemmän töitäkin.Miusta jossain vaiheessa poika kakkasi jo harvemmin, mutta nyt taas saa kakkapeppua pestä tiuhaan:)tikru

Kommentit (3)

Vierailija

Olen joutunut vauvalle antamaan välillä mallasta, kun luumu ei auta. Nykyisin Duphalacia. Sitten toimii useasti päivässä, mutta taas jonkin ajan kuuluttua on vauvalla hankala olo kun yrittää ja yrittää, mutta kakkaa ei tule tai jos tulee niin tosi vähän.

Vierailija

J-mom ja marela kommenteista.Joo, taitaa tää olla ihan normaalia;) Selasin myös joitain vanhoja " kakkapinoja" läpi ja löytyi sieltä muitakin tiuhaan kakkaavia vauvoja! Välillä vaan tuntuu, että joka syönnin jälkeen vaippaan tulee kakkaa ja saa olla jatkuvasti uutta vaihtamassa ja peppua pesemässä. Mutta tosiaan ehdottamasti parempi näin kuin, että olisi ummetusta joka sitten vaivaisi vauvaa.tikru

Vierailija

ja koko ajan on kakattu tiuhaan tahtiin 3-5 kertaa päivässä. Luulin että kiinteiden myötä vähän tasoittuisi, mutta ei. Kai se on parempi näin kun että ois ummetusta:)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat