Jos päivähoito on mielestänne noin huonoa, niin palkatkaa lapsillenne hoitaja ja maksakaa hänelle hyvin.

Vierailija

Aina vain rutistaan etenkin perhepäivähoitajien tekemisistä, mutta kuitenkaan ei olla valmiita tekemään mitään sen eteen, että Suomessa päivähoidon tilaa parannettaisiin. Päivähoidon ei saisi monen vanhemman mielestä edes maksaa mitään. Mistä sitten revitään hoitajien palkat?Jos teitä noin kauheasti ahdistaa, niin palkatkaa lapsillenne hoitaja, ja maksakaa riittävästi. Minä ainakin lähtisin riemusta hyppien hoitamaan vaikkapa jonkun perheen kolmea lasta, jos saisin ottaa omani mukaan ja saisin palkkaa bruttona edes 1000 ¿. Johan olisi motivaatiota leikittää ja piirtää ja muovailla ja jumpata ja retkeillä, kun olisi vähän lapsia, tarpeeksi palkkaa ja työaikakin korkeintaan 9h/vrk.

Kommentit (11)

Vierailija

mutta päivähoitotoimisto kyllä myös meillä korjaili töppäyksiään ja sanoi, että yleensä hoitaa itse niitä lomakkeita eteenpäin, meille sattui joku sijainen.Asiaa hoitamassa on ihan oma virkailija ja tuet ovat nousseet. Nyt keväällä, kesällä 2007.9

Vierailija

kun sain tämä loistoajatuksen kukaan ei tienyt mitä tehdään - ja ihan tavallisia ihmisä ollaan, eli keskipalkka olisi silloinkin ollut. Tiesin, että yksityinen tuki on, yritin selvittää mistä saa yms. Oli tosi tahmea...Kiva, jos nyt siihen on oma osasto (ja jos on ollut silloinkin, niin en ainkaan löytänyt sitä).Silloin oli niinkin, että osa palkasta olisi maksettu hoitajalla suoraan tuen muodossa kaupungilta ja osan meiltä - sinänsä ok, mutta sotumaksut olisivat meidän myöskin pitänyt hoitaa. Sekään ei vaikea, toisaalta, mutta...Ehkä en vaan tarpeeksi yrittänytKiitos tiedoista!t 8 ja 10

Vierailija

Ei muuten maksa oikeastaan enempää kuin päiväkotipaikat, ja sairastelukaan ei haittaa, koska hoitaja on jo kotona. Helpompaa ja laadukkaampaa.

Vierailija

me olisimme sen tehneet - lapsia silloin 4, 1 - 5 vuotiaita ja mukana erityis allerginen tapaus.

Enpä ole saanut hoitaja, vaikka olisimme maksaneet oikeastikin ihan kunnon palkka tosi outoa...

Kysyin silloin myös pph, joka tulisi meille kotiin (onhan tämä 4 lasta ihan oikea ryhmä) - sekään ei onnistunut. Kunnalliset hoitajat eivät mielellään meneet " vieraan" kotiin (kenellehan se on vieras?).Loppujen lopuksi lapset lähtivät takaisin siihen tarhaan, missä he olivat ennen kun nelonen syntyi.2 kuukautta sitä hoitaja etsin...Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat