Onko keneltäkään leikattu viisaudenhampaita nukutuksessa?

Vierailija

Viisaudenhampaat on alkaneet vaivata, mutta pelkään sitä puudutuksessa tapahtuvaa poistoa... Pienenä on revitty maitohampaita pysyvien hampaiden tieltä.

Kommentit (8)

Vierailija

Oli ihan kiva kokemus.. :)tuosta ilosta jouduin tosin pulittamaan vähän enemmän, kunnallinen ei jostain syystä tarjoa rauhoittavia..Pyydä iso annos, olin vielä illallakin ihan pihalla..

Vierailija

loisto homma, etenkin kun yksi hampaista oli kiertynyt leukaluun ympärille ja olivat joutuneet poraamaan leukaluuta, sitä en olisi halunut nähdä...

Vierailija

vaan itselleni tehtiin esilääkityksessä. Olin siis tavallaan unten mailla. Olisiko tuo toimenpide sama kuin mitä yllä olevat mainitsivat. Hintaa en enää muista, reikiä paikattiin samalla 7. Sain päivän sairaslomaa tuon esilääkityksen vuoksi. Aikaa tästä on 15 vuotta.

Vierailija

Siis meitsillä pitäisi olla kanssa alaviisureiden poisto hammaskirurgilla. Ihan pelkillä rauhottavilla en ajatellut pärjätä ja sedaation haluaisin. Mitä tuli kustantamaan? Onko paikkaa, jota suosittelisit?Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat