Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitenhän minusta kaikki röökaavat naiset näyttävät säälittäviltä?

Vierailija

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

vaan jos käyn terassilla siiderillä, poltan myös tupakan, olen siis SUPER huono äiti!!

olinkohan nyt sitte 4 vai 5, en muista :) niin onneton olen...

hohhoijjaataidankin tästä töitten jälkeen kipasta siiderille, ja tupakoida.

kotona juon lisää, ja tupakoin.koska lapsi on tän viikon isällään!elämä se on mullakin.

Vierailija

Jos sinusta itsestäsi tuntuu, että olet röökin takia huono äiti niin se on sinun ongelmasi... tai onnesi, että olet moista miettinyt. Tuskin tupakka sinusta ainakaan parempaa tekee...

Vierailija

Tosiaan en mitenkään äiti-titteliin tätä otsikkoani kohdistanut.

Mietin vaan, että KAIKKI tupakoivat naiset näyttävät silmissäni jotenkin raasuilta.

Ehkä sekin vaikuttaa, kun nykyään ei oikein sisätiloissa saa sauhutella. Tupruttelijat siis kyyhöttävät viluissaan jonkun ulko-oven nurkilla olkapäät korvissa, polvet tikkusuorina ja jo se kehon asentokin on niin kurja, että pistää väkisinkin miettimään MITÄ HELKUTIN JÄRKEÄ KOKO TOUHUSSA ON?!Siis tuo pakkasen tai muutoin jäykistetty asento, etu- ja keskisormi suorana, posket lommolla ja sitten alahuuli eteenpäin venytettynä sauhut ulos. Tosi coolia...NOT!

Vierailija

En kertakaikkiaan keksi, joku mielikuvani varmasti siis naisellisuuteen liittyen? Pakko olla, koska eihän tupakointi ole kenenkään elimistölle tai lompakolle järjellä selitettyä touhua.

Vierailija

Siksi, että tupakointi on terveydelle niin vaarallista - naiselle se on vielä vaarallisempaa kuin miehille. Se vaikuttaa mm. hedelmällisyyteen ja ihon kuntoon (puhumattakaan syöpäriskin kasvusta ja keuhkoahtaumataudin riskistä). Nuo kaksi ekana mainitsemaani asiaa ovat yleensä naisille tärkeitä ainakin jossain vaiheessa elämää. Ja kun naisen oletetaan tuoksuvan hyvältä ja hän löyhkääkin tupakalta... ei kovin naisellista tai viehättävää.Tupakoivat miehet on myös omalla tavallaan säälittäviä. Näen heidät tulevina keuhkosyöpäpotilaina. Juuri eräs tuttu mies kuoli alle 50-vuotiaana agressiivisesti edenneeseen syöpään. Hän veti tupakkaa reippaasti.

Vierailija

kun alkoi näyttää siltä, että vain luuserit vetävät spaddua, mutta siskoni, jota rakastan ja arvostan kovasti veti myös, mutten mitenkään voinut luokitella häntä luuseriksi.Vuodenvaihteessa hänkin sitten lopetti, ja nyt saan ihan vapaasti pitää mielikuvani siitä, että luusereita ovat!Ei tässä järjestä ole kysymys, enkä voi sen kummemmin perustella miksi, mutta sellainen mielikuva vain on tullut. Erityisesti lastensa seurassa tupakoiva äiti aiheuttaa negatiivisia väristyksiä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat