Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tiedätkö mitään hirveämpää sisustus" tyyliä" kuin...

Vierailija

muovimatto, valkoset seinät ja lastulevy (pyökki) kalusteet. Miksi ihmiset ostaa esim. noita pyökkikalusteita onko ne heistä HIENOJA?? vai mitä? Säästetään rahaa vai? Halvemmaksi se tulee ostaa täyspuuta ajan saatossa kuitenkin sekään ole selitys.

Sivut

Kommentit (34)

Vierailija

Meillä on muovimatto, myös kosteissa tiloissa (asumme vuokralla). Seinät ovat valkoiset sillä täällä on maalauskielto muille väreille kuin valkoiselle.

Koska olemme kaksi opiskelijaa, vieläpä parin lapsen vanhempia, meillä ei yksinkertaisesti ole rahaa ostaa kuin lastulevykalusteita.Emme osta pyökkikalusteita siksi että ne olisivat hienoja, vaan siksi että tarvitsemme kirjahyllyt, kaapit ja muut kodin kalusteet ja minimaallisilla tuloillamme on pakko ostaa sitä mihin rahat saa riittämään. Toinen vaihtoehto on olla ilman.JOS joskus olemme hyvätuloisissa ammateissa ja olemme saaneet ostettua oman kodin, taatusti maalaamme tai tapetoimme ja ostamme juuri sellaisia kalusteita mitä haluamme. Siihen menee ainakin parikymmentä vuotta.

Vierailija:

Lainaus:


muovimatto, valkoset seinät ja lastulevy (pyökki) kalusteet. Miksi ihmiset ostaa esim. noita pyökkikalusteita onko ne heistä HIENOJA?? vai mitä? Säästetään rahaa vai? Halvemmaksi se tulee ostaa täyspuuta ajan saatossa kuitenkin sekään ole selitys.


Vierailija

Nämä on ostettu opiskelijabudjetilla ja nyt kun työura on aluillaan, niin voi pikku hiljaa alkaa vaihtaa huonekaluja, mutta ihan yhtäkkiä sekään ei käy, kun ei raha edelleenkään kasva puissa.

Vierailija

in on kyllä suunnitteilla vaihtaa, kunhan saamme aikaiseksi kunnon vessaremontin (joka tulee tarpeeseen).

Mitä helkkarin väliä sillä on, mitä muut ihmiset laittaa koteihinsa, keskity sinä vaan omaasi!

Vierailija

valkoinen sohva jossa harmaa ja musta sisustustyyny, seinällä joku paskantylsä sisustustaulu, lattialla valkoinen lankamatto. Keittiössä paljon teräspintaa ja upotettuja kodinkoneita.

Vierailija

Muovimatolle ei kaikki voi mitään (vuokra-asunto, vanha kerrostalo), valkoiset seivät voi olla ok, eikä kaikki niitä tahdo vuokralla ollessa tai remopnttia odotellessa maalata.Valkoiset huonekalut ovat täysin ok, ja itseasiassa erittäin hyvin jos kokonaisuus kohdallaan, ja lastulevykin menee jos vain tyyli on hyvä ja kokonaisuuteen kolahtava.Kaikki riippuu kokonaisuudesta. Pelkkä valkoinen väri tai lastulevy ei automaattisesti tee koko sisutuksesta järkyttävää!Pahimpia ovat ne jossa on erilaisia arvottomia käytettyjä ja nuhjuisia, likaisia huonekaluja ja esineitä koottu yhteen ilman mitään järkevää järjestystä. Lakana roikkuu ikkunan edessä ja lattialla yksi riepumatto ja toinen plyyssinen siinä vieressä. Sohva on sellainen vanha haalea kuviollinen, tv-alttari kirsikka-lastulevy ja siivä vieressä musta-metallinen kapistus jossa sterkat ja vitriinissä tietty ne oluttuopit. Seinällä yksi " oikea" taulu ja muuten läntätty suoraan sinitarralla valokuvia tai julisteita. Yhdellä seinustalla on kasassa pari laatikkoa joiden sisältä pursuaa epämääräistä roinaa mm videoita ja vanhoja lehtiä. Tietokone on siinä sohvan vieressä lohkeilleella ihan erivärisellä tasolla, näppis tahmainen ja hiiri harmaa ja vanha. Pari jostain saatua tuolia on seinänä vieressä, yksi niistäkin saattaa olla sellainen muovinen parvekkeelle kuuluva...

Vierailija

Sanotaan nyt iso sini-mustaviuhka olohuoneen seinällä. Muuta japanilaistyyppistä roinaa nostettu ympärille. Pieniä tauluja, ei oikeen saa selvää, mitä esittävät. Rinnalla isoja ruskeakehyksisiä maisemia. Pahkaa olkkarin pöytä. 2 isoa muhkeaa ruskeaa tuolia ja samaa sarjaa sohva - kaikki kulunutta. Ruskeakuvioinen matto kaiken alla (näitä joita pizzerioiden seinillä). Valaistukseen ei panostettu. Kellertävää valoa tuova vanha hirvitys. Verhot sellaista pitkää ohutta narua ja ylhäällä kappa :)Eli kokonaisuus likainen, tumma ja ruskea. Hyi !Vierailija

hienoista sisustuksista joita olen nähnyt.

Itselläni on kyllä valkoiset kirjahyllyt ja tv-taso ja lipastot, koska rakastan valkoista, värit tulevat tekstiileistä! Kaikki olohuoneessa sopii yhteen ja " kuuluu" sinne. Vitriinissä keräilylasia ja kirjahyllyssä kirjoja :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat