Kova klöntti alapäässä, synnytyksestä alle 3 viikkoa!?!

Vierailija


Tosiaan synnytyksestä alle kolme viikkoa. Tikkejä tuli 7. Olo on nyt sellainen, että ei edes huomaa synnyttäneensä (ellei kurkkaa peilillä alakertaan ;).Tänään kuitenkin huomasin suihkussa alapäätä pestessä, että sinne oli ilmaantunut joku kova alue. Sijaitsee ikään kuin vaginan reunoilla. Mitä ihmettä tämä voi olla?Synnytyksen jälkeen oli kovaa painetta alapäässä viikon verran, mutta se hävisi itsestään. Välillä tuntuu, kuin vaginan suu olisi ihan rutikuiva kävellessä. Niin kuin se hiertäisi siteeseen. Ei siis hierrä kuitenkaan. Tämä tunne on lieventynyt huimasti, mutta liittyy ilmeisemmin tuohon kovaan alueeseen alapäässäni.Mitä tämä voi olla? Onko normaalia, vai joku kohdun laskeuma? Helppiä naiset!

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija


En todellakaan halua mitään ylimääräistä sisätutkimusta vain siksi, että lääkäri toteaa tämän kovan alueen olevan jotain ihan normaalia, jota esiintyy suurimmalla osalla synnyttäneistä. Siksi siis täältä tiedustelin. Ei hitto, mitä mä edes tässä selittelen. Kai täällä kysyä saa.

Vierailija

halkaisijaltaan oleva möykky alapäässä ja suonikohjuhan se. Mainitsemasi paineentunne sopii hyvin " diagnoosiin" , Häipyy suurimmalta osalta se sieltä n. kahden kuukauden kuluessa synnytyksestä.

Vierailija


Tuntuisi jotenkin kummalliselta, että alapää vain yhtäkkiä kovettuisi synnytyksen jälkeen.Mites sitten seksin laita tämän kohjun kanssa? Tekeekö kipeää? Voiko seksiä harrastaa kohjusta huolimatta?

Vierailija

Mutta kyllä mullakin synnytyksen jälkeen vaginan reunat muuttuivat koviksi. En minä mitään klönttejä huomannut.Vieläkin alapää on sellainen etteivät kudokset jousta, mutta nyt kun lantionpohjalihakset on jumpattu kuntoon on alapää taas hiukan joustavampi.

Vierailija

Toinen johtui siitä, että karva oli jäänyt ompeleiden väliin. Pisteli oikein, kunnes lääkäri huomasi sen jälkitarkastuksessa ja otti pois. Parani sitten nopsaan.Toinen oli kai joku rasvapatti, oli vähän enemmän kai pepun puolella. En tiedä, liittyikö synnytykseen, mutta lähti pian itsekseen pois sekin.Ällöjä juttuja molemmat, mutta onneksi ei tarvinnut mitään operaatiota noiden poistamiseksi.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat