Menisitkö sellaisen ihmisen hautajaisiin, joka on kerran kieltänyt sinua tulemasta+ev

Vierailija

Kommentit (12)

Vierailija

Minusta tuo oli selvä sopimus, jota nykyinen vainaja ei koskaan perunut, vaikka aikaa oli. Tiesi kyllä tarkasti mitä sanoi, ja muisti sen kyllä. Ylpeys ei ehkä antanut periksi sopia, ehkä olisi halunnut.Minusta on kiusallista mennä hautajaisiin, kun ei lähisukulainen kuitenkaan ole. Muu suku on nyt sitä mieltä, että minä teen väärin kun muistelen vanhoja ja haluan tehdä asiasta mielenosoituksellisen numeron.

Vierailija

Ihme sukulaisia kun painostavat, et kai säkään niitä yritä puhua ympäri olemaan menemättä. Taitavat olla sellaista " mitä ihmisetkin sanoo" -väkeä?

Vierailija

minusta kuollut eikä tietoinen läsnä- tai poissaolostani. Hän kuitenkin selvästi ja loukkaamistarkoituksessa sanoi minulle näin, joten miksi menisin hänen hautajaisiinsa. Omaisten suruun otan osaa, mutta minusta hautajaiset on kuitenkin toteutettava vainajan tahdon mukaan.

Vierailija

Se on tilanne, jossa saa jättää hyvästit, tehdä se surutyön tärkeä vaihe. Ja saa lohdutuksen sanoja. Vainajan lasketaan haudan lepoon tai rauhaan, joten sen näkeminen pitäisi lohduttaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat