Kannattaako kuivausrummun osto ja mikä merkki on hyvä?

Vierailija

Kuivausrummun ostaminen olisi harkinnassa ja haluaisinkin tietää onko siinä jotain huonoja puolia, hyviä tiedänkin jo. Ja mitä merkkiä voit suositella? Tietäisikö joku, voiko erimerkkisen pesukoneen ja kuivausrummun laittaa torniksi?

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Rumpu on pakko laittaa pyörimään, kaapin oven voi jättää raolleen ja vaatteet kuivaavat ilman sähkönkulutusta.Rumpu kutistaa collegevaatteet numeroa pienemmäksi vaikka ihan ohjeen mukaisissa lämpötiloissa kuivaisi.Rummussa on hyvä kuivata ainoastaa lakanat ja puuhkeet mutta sekin onnistuu kaapissa.Rummussa ei voi kuivata esim kenkiä, mutta kaapissa voi.Lista on lähes loputon...

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


niin eikös ne voisi samantien ripustella ihan narulle? Ja monissa nykymalleissa on kori, jossa voi kuivata myös kenkiä.
Vierailija

pois en enää antaisi, helpottaa niin paljon elämää. Ja minusta ne pyykit ovat juuri hyvän tuntuisia ja pehmeitä kun ne kuivausrummusta ottaa eikä kovia koppuraisia vaatteita, joita ne meillä ennen oli, kun ne joutui ahtaassa kuivaustelineessä kuivaamaan. Meillä rumpu on Siemenssin ja hyvin on toiminut

Vierailija

Tai lapsilla ne nyt muutenkin jää liian pieneksi. Mutta silti on kierrätetty viidelläkin lapsella vaikka kuinka on rumpukuivattu.

Sun Siemensissä ei taida olla kuivausvaihtoehtoja kovinkaan monta.

Vierailija

Silloin eivät rypisty. Itse asiassa lakanat yms petivaatteet on huonot rumpukuivata. Itse laitan ne ulos naruille ja kaiken muun (kenkiä myöten) rumpuun.

Kunhan niihin jättää pienen kosteuden. Mitään en ole saanut haalistumaan enkä kutistumaan. Vika on käyttäjässä silloin, ei rummussa.

Vierailija

kuivauskaappi. Kyllästyin siihen, että kaikki vaatteet haalistui alta aikayksikön ja rummusta otettaessa ne eivät olleet puhtaan tuntuisia viikattavia vaan pehmoisia nihkeitä möykkyjä.

Vierailija

En ymmärrä kuivauskaappia, äitini halusi sellaisen aikoinaan lapsuudenkotiini enkä muista sen koskaan olleen päällä. Yhtä hyvin olisi seinälle voinut asentaa muutaman Oskarin oksan, olisi ollut paljon halvempaakin.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat