Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Innovatiivisia sisustusideoita pienenpieneen makuuhuoneeseen

Vierailija

Minä jo erehdyin toivomaan, että korkotason nousu olisi pysähtynyt. Kuukauden verran on ollut tasaista ja karvan verran jo mentiin alaspäinkin, mutta nyt taas pomppasi 4,59 prosenttiin.Näillä hinnoilla ja tällä korkotasolla ei meillä ole varaa asunnonvaihtoon, joten pitänee vain yrittää mahtua... Tietysti nykyisestä asunnosta saisi reippaasti voittoa ostohintaan verrattuna, mutta lisäneliöt maksavat maltaita.Täytyy siis yrittää ahtautua tähän. Meillä on neliöitä ihan kohtuullisesti, 86, mutta olohuone ja yksi makuuhuone on tosi suuria, välissä on iso halli ja lisäksi on pikkuruinen palvelijanhuone.Lapset eivät enää mahdu palvelijanhuoneeseen tavaroineen, joten meidän on pakko vaihtaa huoneita. Joudumme siis mieheni kanssa ahtautumaan n. 2 x 3 m palvelijanhuoneeseen. Jos laitamme normaalin parisängyn, niin muuta huoneeseen ei sitten juuri mahtuisikaan, mutta parvellekaan en haluaisi joka yö kiivetä. Säilytystilaakin olisi kuitenkin kiva saada edes jonkun verran. Ideoita?

Kommentit (2)

Vierailija

sängyn yläpuolelle hylly yöpöydäksi ja katon rajaan kaappeja, sängyn alle aluslaatikot, kannelliset.Vaaleita värejä - ne suurentavat tilaa.

Vierailija

Miten olisi huomaamattomat (sileät, yksinkertaiset ovet) katonrajaan seinästä seinään. Sängyn taakse voi rakentaa l-hyllyn, johon mahtuu herätyskello ym. ja mahdollisesti vielä vieraspatjan sen taakse.

Uusimmat

Suosituimmat