Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jos keksittäisiin keino jonka avulla ihmiset eläisivät ikuisesti, valitsisitko

Vierailija

sen vai vanhenisitko & kuolisit mieluummin perinteiseen malliin -ja miksi? itse haluaisin elää ikuisesti jos se vain olisi mahdollista, en usko kuolemanjälkeiseen elämään vaan sattumaan ja evoluutioon. Transhumanisti en kuitenkaan ole.

Kommentit (10)

Vierailija

siihen että hän on Jumalan poika ja kuollut syntieni tähden ja ylösnoussut. Tämä onkin mieletön toivo: iankaikkinen elämä. Uskon myös, että se on tarjolla kaikille, jotka siihen tarttuvat, siis Jumalan valmistamaan pelastukseen. Ja onneks Raamatussa luvataan myös, että tulossa on parempi huominen, jossa ei enää ole mitään pahuutta, sairautta ja kipua. Mutta nyt eletään tätä taistelujen aikaa täällä, silläkin on jokin tarkoitus. Tämmöinen toivo mua kannattaa tässä elämässä. Jonkun mielestä on hulluutta varmaan. Arvostan kyllä eritavalla ajattelevia ihmisiä. Itselleni tämä on antanut varman pohjan elämälleni, ja siksi kerron tästä muillekin.

Vierailija

En teitenkään täällä maan päällä. Eläisikö silloinkin jos tulisi joku ydinpommi ja kaikki kuolisivat, tai elämä ei enää olisi mitään muuta kuin kärsimystä? Ei, ei...Lisäksi uskon Jumalaan, joten sitten kun aika koittaa menen mielummin sinne taivaaseen..

Vierailija

Miettikää mitä tapahtuisi jos yhtäkkiä keksittäisiin " ikuisen elämän" mahdollistava keino. Eihän tälle pallolle kohta enää mahtuisi ketään. Ruoka loppuisi, tila loppuisi jne. Tai sitten syntyvyyttä olisi ryhdyttävä säännöstelemään, jolloin vain aniharvat saisivat lisääntyä. Ehkä sellaiset joilla olisi varaa maksaa siitä.

Vierailija

Eikä sitä tarvitse enää keksiä, sehän on luvattu Raamatussa jo kauan sitten!

Moni ajattelee, ettei halua elää ikuisesti mutta se voi olla helpompi ymmärtää ajatuksella " saa elää vielä huomennakin" .

Kuinka moni haluaa päättää ja pystyy päättämään, ettei halua elää enää huomenna?

Siis jos olosuhteet ovat suosiolliset, esim. ilman sairauksia?

Vierailija

Elämänlaatua jos pystyis parantamaan, ettei tarvis olla vanha ja raihnainen niin kauan, niin se olis hyvä. Ja vois elää esim 150 v.

Uusimmat

Suosituimmat