Millaista lääkitystä käytetään luulotautiin?

Vierailija

mielialalääkkeet vai?

Kommentit (13)

Vierailija

Esimerkkisi lääkäri toimii kyllä melko huonosti lakaisemalla ongelmat maton alle, eikä yritäkään hoitaa taustalla olevaa ongelmaa.

Vierailija

siis käytetäänkö tuohon jotain lääkitystä, kun on niin kova sairauden pelko että se rajoittaa elämää ja aiheuttaa kovaa huolta.ap

Vierailija

tässä yksi linkki

Lisää voit googlata hakusanalla pakko-oireinen häiriöhttp: //www. terveyskirjasto. fi/terveyskirjasto/tk. koti?p_artikkeli=dlk00403&p_haku=Pakko-oireinen%20h%E4iri%F6

Vierailija

Lääkärit määräävät potilaille hirveät määrät lumelääkkeitä, ja arvaapa mitä: Ne tehoavat loistavasti! Tietenkään pakkauksessa ei lue " lumelääke" , mutta jos määrää vaikkapa syövän pelkoon antioksidanttia, ja kertoo samalla että sen on jossain tutkimuksessa havaittu ehkäisevän syöpäsairauksia, niin kyllä se potilas vaan kummasti alkaa rauhoittua. Lumevaikutushan se on. Esimerkkejä on kymmeniä muitakin.

Vierailija

Lumelääkkeitähän ei saa lääkärit potilaille määrätä, ilman että potilaat tietävät, että kyseessä voi olla lumelääke (esim. lääketestaukset).Ja kyllä siihen ihan samoja mielialalääkkeitä käytetään, kuin vaikka paniikkihäiriöön tai masennukseen, ei mitään " kalkkitabuja" .

On ihan yhtä " oikea" sairaus kuin nuo 2 muutakin mainitsemaani.

Terv. 6

Vierailija

jos lääkäri sanoo " on jossain tutkimuksessa todettu" , niin silloinhan hän nimenomaan kertoo sen, että lääkkeellä ei välttämättä ole mitään vaikutusta, mutta voi auttaa ehkä johonkin.Lumelääkkeellä itse tarkoitin sitä, että lääkäri ei saa väittää lääkettä muuksi, kuin mitä se on, eli ei saa valehdella. (vaikka olen kyllä " kuullut juttua" , että esim. vanhainkodeissa tietyille potilaille syötetään vaikkapa kalkkitabletteja - ja ihan lääkärin määräyksellä - joita väitetään ihan muuksi..)Sinunkin esimerkkitapauksessasi, jossain on oltava se tutkimustulos, josta ko lääkäri puhuu (kuten varmasti onkin).Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat