Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Te joilla kolme tai useampi alatiesynnytystä takana!

Vierailija

Kertokaa rehellisesti, kuinka sen värkin on käynyt?Kuinka löysäksi on jäänyt, onko seksi enää mitään?

Sivut

Kommentit (36)

Vierailija

Onhan se nyt selvä, että raskaus ja synnytys löysentää alapäätä. En todellakaan usko, että pysyisi samana kuin ennen synnytystä! Johan se suuaukkokin lörpsähtää ja kyllähän sen itsekin tuntee että löystynyt on. Miksette voi olla rehellisiä??

Vierailija

" Värkki" on kunnossa, häppärit aika pienet edelleen.Enkä ole pahemmin jaksanut/muistanut lantiolihasjumppaa tehdä. En usko että synnytysten määrä suoraan vaikuttaa (yli 2 lasta ja kaikki on pilalla), vaan yksilölliset erot.Olen puhunut miehelleni naisten pelosta että synnytys pilaa paikat. Hänen mielestään se on pieni munaisten miesten kitinää että nainen olisi piloilla synnytyksen jälkeen.

Vierailija

ja pikkuhousun suojaa joudun joka päivä käyttämään kun valuu koko ajan jotain töhnää. Virtsanpidätysongelmia ei ole tullut, eikä toivottavasti tulekaan.

Vierailija

kaunis en varmasti ole katsella, mutta 2 vuotta Pilatesta tekee ihmeitä.Itse nautin seksistä kybällä eikä mieskään ole valittanut.Haloo tytöt, uskon että miehen psyyke nauttii ajatuksesta, että täältä lapsenikin ovat tulleet. Siksi ei tunnu löysältä =) vaikka olisikin. Mutta omaan iloon/karkailuun jumppa auttaa!

Vierailija

Ei ole värkki yhtään löystynyt, miehenkään mielestä. Tosin seksiä harrastetaan ahkeraan ja aloitettiin touhut joka synnytyksestä noin 2-3 viikon kuluttua, joten sekin varmaan auttanut palautumissa.Muistan kyllä että joka synnytyksen jälkeen on jännittänyt, että miten kävi/käy, mutta onneksi on saanut huokaista helpotuksesta muutaman ekan kerran jälkeen (siis synnyksen jälkeisten eka kertojen), että no hätä!:-)

Vierailija

innostuin käymään kuntosalilla ja jumpassa normaalin lantiophjajumpan ja kävelyn lisäksi. Ja mies sanoo ainakin, että on tiukempi kuin koskaan:? eli paljo voi itekki vaikuttaa liikunnalla, ei muuta ku jumppaamaan naiset :)

Vierailija

Sitten tokan jälkeen 7 vuotta sitten otin käyttöön geisha-kuulat ja aloitin aktiivisen treenauksen sinne alapäähän.

Varmaan puolessa vuodessa nämä kaikki ongelmat alkoivat parantua ja seksikin sitten maittoi. Nyt kolmannen jälkeen tilanne vieläkin parempi, mutta jumppaa teen edelleen säännöllisesti. Tai kuulat hoitaa sen treenauksen.

Vierailija

ulkonäöstä en tiedä, kun ei ole tapana omia paikkojani tutkailla. Seksi tuskin on muuttunut muuten, kuin että kun yhteisiä vuosia karttuu enemmän ja ikääkin tulee, niin paremmaksi se on muuttunut. Enkä usko, että jotenkin löysemmät paikat olisi.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat