Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ajeletteko naiset kainalokarvanne?

Vierailija

Tuli tuosta miehen kainolokarvojen ajelu-ketjusta mieleen että ajavatko kaikki naiset sitten kainalokarvansa säännöllisesti?Minä en ainakaan ajele. Mitä järkeä siinä?

Silloin kun on jotkut juhlat ja laitan hihattoman mekon tms. ajelen, mutta en muuten. Eikä niitä juhlia satu edes joka vuosi.

Kommentit (12)

Vierailija

Kyse on omasta viihtyisyydestä ja puhtaudesta. Inhoan ihokarvoja kainaloissa, säärissä ja alapäässä. Minusta se on karheaa, likaista, inhottava tunne. Tietysti kaikki ei ehkä tunne samallalailla.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


On mielestäni osa naisellisuutta ja hygieenisyyttä.
Olen kyllä ihan naisellinen karvoineni kaikkineen.

Hygieniakin minulla on hyvä ts. hieltä haisen vain jumpan jälkeen.Ap

Vierailija

mutta en joka päivä, ehkä joka kolmas. Karmeaa, jos kesällä hihattoman paidan tai jopa t-paidan kainaloista näkyy karvaa. Jäks. Jos jollakulla muulla näkyy, näkyköön, mutta mua itseä kyllä hävettää.

Vierailija

On mielestäni ihan hygieniakysymyskin. Deodorantti pettää helpommin, jos karvat päässeet rehottamaan.Mies ajelee myöskin, ja on todella epämiellyttävän näköistä, jos on jättänyt ajamisen muutaman kerran välistä, luulisin, että omat kainaloni näyttäisivät yhtä epäeroottisilta mieheni mielestä, joten ihan tasapuolisuudenkin nimissä kyllä ajelen.

Uusimmat

Suosituimmat