Maissin valmistus grillissä? ov

Vierailija

ostin esikypsytettyä maissia mutta miten se valmistetaan grillissä? Kokonaisena vai leikataanko pienemmiksi,kuivuuko helposti vai vaatiiko jotain marinadia tai kastiketta? Kiitos etukäteen!

Kommentit (12)

Vierailija

Kannattaa keittää tuoreet maissit kokonaisina noin 10 minuuttia. Veteen kannattaa ripsauttaa vähän sokeria, joka tuo entisestään maissin makeutta esille.Sitten vasta grilliin muutamaksi minuutiksi ja lopulta nautitaan. Voita nokareina päälle ja ripsaus suolaa.

Vierailija

Varmaan apkin voi grillata maissia ilman vinkkejä. Vinkkien kysyminen ei kuitenkaan ole tyhmää. Maissi on parhaimmillaan tuoreena, voisulalla ja suolalla maustettuna. Vaikka olisi kuinka VIISAS kuten SINÄ ei välttämättä juuri eka kerralla osaa valita juuri oikeita mausteita.

Vierailija

mutta järjen käyttö on kuitenkin sallittua!T. nro 3, joka kyllä itse osasi aivojaan käyttää kun ensimmäistä kertaa grillasi maissia

Vierailija

en siis ole koskaan maissia grillannut taikka valmistanut muutenkaan joten neuvot tulivat kyllä tarpeen, että sellaista uusavuttomuutta tällä kertaa.... ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat