No johan tuli mahtava synttärikutsu! :D

Vierailija

Lapsi sai kutsun tarhakaverinsa teemasynttäreille. Kutsun mukana oli pukeutumisohjeet, ja oikein havainnekuva oli piirretty siitä millaisissa vaatteissa juuri meidän lapsemme pitäisi paikalle saapua ja millaiset oheistarvikkeet pitäisi kotona valmiiksi askarrella. Eikä ollut mitään simppeliä kamaa, vaatteet sellaiset että vaatisi kangaskauppareissun ja ompelua. Saa nähdä kuinka monta vierasta ilmaantuu paikalle.

Kommentit (5)

Vierailija

mutta tuo on jo liioittelua.Jo stunnet vanhempia kysäise heiltä ihanko oikeasti he odottavat että toiset tekevät lapsilleen sellaiset asut kuin he käskevät. Ehkä vanhemmat hiukan heräävät ajattelemaan.Jos et tunne vanhempia älä vie lastasi noin outojen tyyppien kemuihin.

Vierailija

Naamiaiset olisivat tosi hauskat juhlat, mutta mikä se on, että suomalaiset ovat niin patalaiskoja, että yhtään ei olla valmiita satsaamaan mihinkään.Ok, täytyy myöntää, että jos minun pitäisi ommella jotain niin olisi aika rankkaa ja varmaan miettisin miten jostain voisi vähän helpottaa sen tekoa tai edes olisiko sellaista juuri vuokrattavana jostain.Mutta ihanaa, että joku viitsii järjestää tuollaisia juhlia! Toivottavasti vieraat osaavat myös kunnioittaa juhlijaa ja pukeutuvat teeman mukaisesti.

Vierailija

Eikö sinne saa mennä ilman sitä viritystä? Taitaisin viedä lapseni piruuttani ihan tavallisissa juhlavaatteissa. Mahtaisivatkohan vanhemmat vielä valittaa päälle?

Vierailija

Ihan eri asia järjestää naamiaset tai vastaavaa kuin määrätä, miten jonkun pitää pukeutua. Ymmärrän, että TOIVOTAAN teeman mukaan pukeutumista, mutta tuollainen määräily on mielestäni törkeää.3, joka järjestää itse naamiaisia ja on pukenut lapsensa jo ties kuinka moniin

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat