Olisitko ostanut tulevalle ekaluokkalaiselle tytollesi Bratz-repun jossa meikatut tytot poseeraa navat vilkkuen ja tissit torrottaen?

Vierailija

Kommentit (12)

Vierailija

ja tyttö ei niitä edes huolisi, näkee kyllä, että kavereilla on bratzejä, mutta hän ei niitä halua!

pojille en ostaisi yököttäviä monstereitä, vaatteissakin on rumia satanisti tyylisiä kirjoituksia, ei sovi lapsen vaatteisiin.

Vierailija

Valitsi pitsiröyhelöisen ja kimalteisen Aurora-prinsessarepun. Ikää 7 vuotta ja menee ekalle. On onnellinen repustaan. Ei olisi todellakaan ollut ylpeä jostain tavallisesta adidas-repusta. Kyllä lapset saa olla lapsia ja jos tykkää bratzeista tai prinsessoista niin saahan se näkyä.

Vierailija

Kun lapsia siellä koulun pihalla katselen niin voin sanoa et suurin osa repuista ovat juuri noita mainittuja monstereita taikka bratzejä. Ja hyvänen aika jos lapsi itse sellaisen haluaa ja iloisena kouluun reppu selässä tallustaa niin mikä on ongelma???

Vierailija

En pidä lainkaan siitä naiskuvasta, jonka ne pikkutytöille antavat: " makuukammarisilmät" , objektinomainen passiivisuus, pääasia, että näytetään hyviltä. EI, sanon mie. Tyttäreni on kyllä vasta 1-v ja toivon, että tuo Bratz-ilmiö tuosta haihtuu ennenkuin hän kasvaa leikki-ikään. Juu, onhan sitä ollu barbeja ja cindyjä sun muita, mutta kyllä nuo Bratzit ovat typeryydessään ja avoimessa seksuaalisuudessaan ihan omaa luokkaansa. Aioin olla siis tiukkis mutsi ja taistella tuulimyllyjä vastaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat