Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hei!! Mieheni ja lasteni isä joutui sörnäisten vankilaan takaisin...

Vierailija

Meillä on 3v 2kk oleva poika veisitkö tapaamaan isää??? Isällä on ikävä poikaa ja pojalla isää.. Syy miksi joutui avolaitoksesta sörkkään on tapahtunut epäoikeudenmukainen ratkaisu..

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Täältä ei ymmärrystä välttämättä kamalasti saa, mikä on täysin ymmärrettävää, koska jos ei ole koskaan rikoksen tehnyttä ihmistä tavannut, voi katsantokanta olla pikkasen hmm... mustavalkoinen...Se on ihan totta, että vankilajärjestelmässä ihmisiä kohdellaan ihan törkeästi. Se ei haittaa niin kauan kuin konna on ja haluaakin olla konna, mutta käy raskaaksi ihmiselle, joka tekee parhaansa tehdäkseen " parannuksen" -silloin on aika raskasta ottaa vastaan jatkuvaa mielivaltaista kohtelua ja yrittää silti parhaansa.Meillä esikoinen oli ihan vauva miehen viimeisen tuomion aikana, ja käytiin katsomassa kivitalossakin miestä -tosin juttu on eri, koska vauva nyt ei tietysti tajunnut mistä oli kyse. Mutta veisin varmaan tuon isomman lapsenkin katsomaan isää, tosin asia täytyisi selittää todella hyvin lapselle etukäteen. Vartijat eivät siedä minkäänlaista koskettelua, meilläkin tuli huomautus heti siitä, kun 9kk vauva väänsi isäänsä nenästä pleksimuovin yli : )Mutta voimia teidän perheelle! IHmiset voivat muuttua, oma miehenkin muuttui. Kiitos siitä ei todellakaan kuulu tän palstan tyyppien kaltaisille haaskoille. Välillä ihmetyttää, että mitä ihmiset oikein haluaa rikollisen taustan omaavalta ihmiseltä... Anteeksi ei annettaisi eikä unohdettaisi millään, ja silti oletettaisiin, että ihminen " sovittaisi" tekonsa ja muuttuisi kunnon kansalaiseksi. Se on ikävä kyllä jompi kumpi, ihmistä täytyy kohdella ihmisenä, jotta tämä jaksaa oman osansa yhteiskunnan hyväksi tehdä. Jos koko ajan vaan parjataan ja muistutetaan menneestä, niin kyllä sinne rikoksen tielle takasinkin pääsee ja tosi helposti.Vierailija

ei savua ilman tulta... veisin lapsen katsomaan isäänsä, mutta sanoisin, et iskaä on kursilla tms. vai tietääkö poika että isi on vankilassa??

Vierailija

SEILLÄ KÄY IHAN TOSI PALJON LAPSIA ÄITIENSÄ JA ILMEISESTI ISOVANHEMPIENSAKIN KANSSA.siis todella tätä en ollut tullut edes ajatelleeksi koskaan.eli siis ihan hyvin voit viedä, itse en osaa sanoa miten toimisin kuitenkaan.Vierailija

Mistä on saanut tuomionsa ja mikä on siirron syy. Siirtoa ei tehdä ilman syytä, Jos kyseessä on väkivalta tai huumeet en veisi lastani tapaamaan isäänsä.Siinä tapauksessa eroaisin. ts. emme ehkä olisi enää tässä vaiheessa edes yhdessä. Silloin lapseni kuitenkin saisi tavata isäänsä sovitun tapaamisjärjestelmän puitteissa.

Vierailija

Veisithän hänet vaikka sairaalaankin eikä sielläkään voi pelata pallopelejä jos jalka poikki =)Lapsellakin on varmaan ikävä isäänsä, tammikuuhun on vielä puoli vuotta aikaa. Hyvää jatkoa teille ja pitäkää huolta lapsesta!

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Täältä ei ymmärrystä välttämättä kamalasti saa, mikä on täysin ymmärrettävää, koska jos ei ole koskaan rikoksen tehnyttä ihmistä tavannut, voi katsantokanta olla pikkasen hmm... mustavalkoinen...Se on ihan totta, että vankilajärjestelmässä ihmisiä kohdellaan ihan törkeästi. Se ei haittaa niin kauan kuin konna on ja haluaakin olla konna, mutta käy raskaaksi ihmiselle, joka tekee parhaansa tehdäkseen " parannuksen" -silloin on aika raskasta ottaa vastaan jatkuvaa mielivaltaista kohtelua ja yrittää silti parhaansa.Meillä esikoinen oli ihan vauva miehen viimeisen tuomion aikana, ja käytiin katsomassa kivitalossakin miestä -tosin juttu on eri, koska vauva nyt ei tietysti tajunnut mistä oli kyse. Mutta veisin varmaan tuon isomman lapsenkin katsomaan isää, tosin asia täytyisi selittää todella hyvin lapselle etukäteen. Vartijat eivät siedä minkäänlaista koskettelua, meilläkin tuli huomautus heti siitä, kun 9kk vauva väänsi isäänsä nenästä pleksimuovin yli : )Mutta voimia teidän perheelle! IHmiset voivat muuttua, oma miehenkin muuttui. Kiitos siitä ei todellakaan kuulu tän palstan tyyppien kaltaisille haaskoille. Välillä ihmetyttää, että mitä ihmiset oikein haluaa rikollisen taustan omaavalta ihmiseltä... Anteeksi ei annettaisi eikä unohdettaisi millään, ja silti oletettaisiin, että ihminen " sovittaisi" tekonsa ja muuttuisi kunnon kansalaiseksi. Se on ikävä kyllä jompi kumpi, ihmistä täytyy kohdella ihmisenä, jotta tämä jaksaa oman osansa yhteiskunnan hyväksi tehdä. Jos koko ajan vaan parjataan ja muistutetaan menneestä, niin kyllä sinne rikoksen tielle takasinkin pääsee ja tosi helposti.


Taidat ymmärtää minua.. Arveluttaa vain viedä 3v sinne käyn katsastamassa tilanteen poikame kävi vauvana isää tapaamassa kivitalossa.. Asia on toinen kun on 3v.. Isä vaan haluisi nähdä:( ap

Vierailija

korkealla, että älä tule selittelemään meille viranomaisten virheestä. Täällä saa ihmisiä toistuvasti pahoinpidellä, toisilta varastaa ja vaikka mitä eikä silti niistä linnaan kovin helposti joudu; Ensikertalaiset tuskin koskaan.Toisekseen, kirjoituksesi sävystä ymmärsin ettei miehesi kovin vakavaa rikosta ole tehnyt joten vankilassaoloaikakaan ei lienee ole kovin pitkä...kyllä lapsesi muutaman kuukauden kestää isästään erossa ilman, että siitä lapselle mitään seuraamuksia tulee.

Vierailija

Mutta kysymys kuuluu veisitkö 3v pojan sellaiseen paikkaan kun on tottunut pemmeltään isänsä kanssa pihalla yms.. Niin mieheni on tehnyt virheen silloin vuonna 2003. Sovittaa nyt " syntiään" eli ei minusta voi ihmiselle montaa rangaistusta laittaa ja kyse on myös lapsista ja perheestä kokonaisuudesta. Eli ei mitään solidaarisuutta. miehelläni ei ole 3v7kk aikana yhtään rikettä ei yhtään rikettä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat