Katseletteko kaupassa mitä tosi-lihavien ostoskärryissä on?

Vierailija

Onko teillä muilla sellaista pakkomiellettä, että jos kaupassa tulee joku tosi-läski vastaan, niin on ihan pakko vaivihkaa tsekata sen ostoskärryihin? Mä en ainakaan pysty koskaan vastustamaan kiusausta. Ja ainahan siellä on naksuja, keksejä, melliä, limukkaa....Just sitä mitä kuvitteleekin näkevänsä.

Kommentit (13)

Vierailija

Oma 4-vuotiaanikin huomasi, että " pulleilla täteillä on paljon sipsejä" . Oikeasti, sipsi lieriöitä on reppujen sivutaskuissa juomapullon paikalla, syödään konetta odotellessa, nautitaan rannalla loikoillessa...

Vierailija

Mutta kai sitten olen luonteeltani niin utelias, että on ihan pakko vilkasta, millä ihminen saa itsensä siihen kuntoon. Ja tosiaan juu, niitä light-tuotteita ja eineksiä löytyy myös tosi usein... -ap

Vierailija

Kamalat määrät valmisruokia, ei vihanneksia (paitsi ehkä pakasteita) eikä edes viikonlopuksi mitään oikeasti hyvää esim. joista voisi laittaa " paremman" aterian.

Vierailija

Ne veti kummatkin jotain jättikebab-annosta ja huuhteli alas jaffalla!

Oli karsea näky!

Sit ajettiin yhden grillin ohi seuraavana päivänä ja nämä kaksi läskikasaa oli siellä töissä, olivat röökillä ulkona! Ei meinannut essun nauhat mennä kiinni!!

Ja nämä olivat varmasti jotain 150-200kg, siis vaaaaltaaavia!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat