NIMILISTA ON TAAS LYHENTYNYT. EHDOTUKSIA?

Vierailija

TOISESSA KETJUSSA IHANIA EHDOTUKSIA, KIITOS KAIKILLE :) Nimen päättäminen on vaikeaa ku mies on aika kranttu tapaus. ;)Viisi suosituinta ensimmäiseksi ja toiseksi nimeksi Saaga, Tuuli, Hilla, Tiiti ja Sointu, kolmanneksi nimeksi Helinä tai Anniina.

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

- Hilla Helinä-

kuulostaa parhaimmalta ja tuota yhdistelmää voi käyttää puhekielessäkin.

(itse kutsun lapsia useinkin molemmilla etunimillään ikäänkuin yhdysnimenä:) )

Vierailija

Kolmantena nimenä Anniina ehdoton.Eli mikäs tuosta nyt tulee, Tuuli Sointu Anniina kai. Saagakin on nätti nimi, mutta ehkä epäkäytännöllinen, että onko yhdellä vai kahdella aalla.Vierailija

Hilla taitaa tosiaan ruveta saamaan suosiota. Meidän tyttömme on Hilla, enkä yhtään aatellut noin suosituksi. Tällä vuosityhannella tasaisesti suosio kasvanut, viime vuonna meidän tyttömme lisäksi 110 saanut saman nime. Eihän Hilloja silti ole kuin päälle tuhat, mutta jännä juttu silti... :)Kollektiivinen tajunta iski taas!

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


etunimeksi Hilla. Tiiti on liian lapsellinen, samoin Helinä. Sopivat toiseksi nimeksi. Saaga taas sellanen muotinimi. En siis pahalla, ainoastaan oman mielipiteeni nimistä ilmaisen:)
Siis Hilla on kyllä minustakin hyvä nimi, pisti vain tuo silmään, että Saaga olisi muotinimi. Miksi Hilla sitten olisi sen perusteella Saagaa parempi, kun Hillaa on viime vuosina kuitenkin enemmän annettu nimeksi kuin Saagaa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat