Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Minkälainen lomakohde on Turkki? Alanya, Kremer esim? En ole koskaan ollut, mutta halpa äkkilähtö aurinkoon houkuttaisi.

Vierailija

Mentäisiin miehen kanssa kahden. Ennakkoluuloisesti pidän maata ihmisoikeusloukkauksien ja pakkokaupittelijoiden kehtona. Lisäksi saa tahtomattaankin tungettelevaa ja lähentelevää huomiota ja ehkä rumaakin käytöstä osakseen, jos huomio ei miellytä.Olisiko aika lähteä paikan päälle tuulettelemaan ennakkoluuloja? Kiinnostaisi loma, aurinko, rauhalliset illalliset ja paikalliseen kulttuuriin ja historiaan tutustuminen retkillä. Onko helppo matkailla maassa omin päin?

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Oltiin alkukesästä Alanyasssa, kaupittelijat oli vähän rasittavia mutta kiutenkin oli ihan ok.

Menkää sinne vaan, paikka on ihana ja merivesi lämmintä.

Vierailija

20 v sitten oli hygianiassa vielä parantamisen varaa ja mahataudin sai herkästi, mutta jo usean vuoden ajan nimenomaan matkailun takia hygieniaan on panostettu, emmekä me tai kukaan matkaseuralaisista ole saaneet mahatauteja enää. Ihana paikka, ainoana miinuksena Alanyassa on se,kun lentokentältä on 2 tunnin bussimatka sinne. Ihmiset on ystävällisiä, pitävät suomalaisia sukulaiskansana. Sitkeämmät kaupustelijat mielestäni on Kanarialla.

Vierailija

Siellä näkyi kadulla tangoissa mm. vaatteita ja näytti olevan vielä hinnatkin näkyvissä, ainakin enimmäkseen.Muuten suosittelen 4-5 -tähden hotellia all inclusivella. Mitään kulttuurimatkailuahan se ei ole, mutta hotellit on hyviä ja tekemistä riittää hotellialueellakin, ruuat on taivaalliset ja matka tulee edulliseksi, koska alkoholia (hotelleissa useita baareja) myöten kaikki kuuluu hintaan. Me ollaan kahdesti oltu 5-tähden hotellissa viikko ja on ollut ihanan rentoa lomaa. Ollaan vuokrattu auto ja käyty katselemassa välillä raunioita molemmilla reissuilla, mutta useimmat lomapäivät vaan oleiltu hotellin rannalla ja altaalla.Minä en voi sietää sitä kauppauskulttuuria, joten siksi viihdyn hotellissa tai sitten raunioita koluamassa. Pahin painajainen on siellä kauppakaduilla.

Vierailija

Kaupittelijat oli tietenkin aika tyrkkyjä, mutta omasta suhtautumisestakin on kiinni stressaako niistä. Kävin monilla järjestetyillä retkillä ja ne oli ihan ok, mutta omista retkistä en tiedä. Kai Turkin maaseudulla saattaa paikoitellen olla levotontakin, ehkä matkatoimistoissa tiedetään?Lepolomaa ajatellen Alanya on ihan ok, mutta en tiedä menisinkö sinne esim. pienten lasten kanssa. Ruoka oli pahimmissa turistirysissä sitä perinteista grillikamaa, jota jaksaa kaksi päivää syödä. Vatsataudin sieltä saa melko varmasti, jos ei pidä varaansa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat