Muita, joilla TV aiheuttaa hermostuneisuutta perheessä?

Vierailija

Siis huomaateko eron jos tv on päällä ja sitten kun se suljetaan?Meillä lapset 1v ja 3v on todella kovaäänisiä, levottomia, ärtyneitä ja jopa joskus itkuisia, kun tv on päällä. Aiheuttaa sellaista yleistä epätyytyväisyyttä.Rauhallisuus ja tyytyväisyys palaavat lähes välittömästi kun telkkari suljetaan.Näin meillä ei katsota tv:tä kuin aamulla serranon perhe ja iltapäivällä kakkosen piirretyt... Sitten vasta viitsii avata kun lapset nukkuu.Kenelläkään muulla samanlaista?Kommentit (7)

Vierailija

rajoittaa sen aukioloa vain niihin aikohin kun sieltä tulee oikeasti jotain katsomisen arvoista, eli aion katsoa lehdestä valmiiksi ne ohjelmat, joita katsotaan ja väliajat saa toosa pysyä kiinni!

Vierailija

Tuntuu että nykyisin se tv kuuluu olla aamusta iltaan päällä ja lasten ylivilkkautta sitten valitetaan kuorossa.Meillä taitaa siirtyä noi kapistukset varastoon. Kaivetaan sitten esille kun lapset niitä osaavat kaivata.ap

Vierailija

Kun kuopus syntyi ja neuvolantäti tuli kotikäynnille, hän oikein ääneen ihmetteli, miten hiljaista ja rauhallista meillä oli, se oli kuulemma poikkeuksellista.

Vierailija

Meillä myöskin tv todella valikoiden päällä, jos kukaan ei oikeasti katso niin kiinni. Joskus on ihan kivakin yhdessä katsoa, mut taustahälynä ei kiitos.Ja ihan sikana ärsyttää perheet, joissa tv on koko ajan päällä jopa jos on kutsuttuja vieraita. :-O

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat